enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5511
EURO
34,9030
ALTIN
2.437,98
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

BAL’da Temsilcilerimiz Suskun Kaldı

BAL’da Temsilcilerimiz Suskun Kaldı
A+
A-

Spor Toto Bölgesel Amatör lig 8. grupta Denizli’yi temsil eden Çal Belediyespor, Kale Belediyespor ve Sarayköyspor 1926 bu hafta çıktığı maçlarda galibiyet alamadı.

Sahasında Ödemişspor’u ağırlayan Çal Belediyespor, rakibi ile 1-1 berabere kalırken, deplasmanda Şuhut Belediyespor’a konuk olan Kale Belediyespor da sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı.

Evinde Kuşadasıspor’u ağırlayan Sarayköyspor 1926 ise rakibine 2-1’lik skorla mağlup oldu.

Bu sonuçların ardından Kale Belediyespor puanını 4’e yükseltirken, Çal Belediyespor ve Sarayköyspor 1926 birer puanda kaldı.

Çal Karasında Moraller Bozuk

Çal Belediyespor Başkanı Adnan Tatar

Bölgesel Amatör lig’de sahasında Ödemişspor ile 1-1 berabere kalan Çal Belediyespor’da moraller bozuk. Başkan Adnan Tatar, ‘’İlk 2 haftada 5 puan kaybettik. Artık kredimiz bitti’’ dedi.

Ödemişspor maçında iyi mücadele ettiklerini, ancak kazanamadıklarını söyleyen kulüp başkanı Tatar, ‘’İyi mücadele etmemize rağmen çok pozisyon verdik. Rakibimizi de kutluyorum. Kazanabileceğimiz maçı berabere bitirdiğimize elbette sevinmedik ama kaybedip daha çok üzülebilirdik. Takım içinde bazı sıkıntılar olabilir. Bununda önlemini yönetim elbette alacaktır’’ diye konuştu.

Hafta sonu Bozdoğan Belediyespor ile deplasmanda oynayacaklarını hatırlatan Tatar, ‘’Lig’de kolay maç yok bizimde puan kaybedecek tahammülümüz yok. Şampiyon olmak istiyorsak üst sıralara en kısa zamanda tutunmalıyız. Çok emek verdik ve veriyoruz. Başarısızlık durumunda herkes bedel ödemeye razı olsun’’ dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.