enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Başkan Gürlesin Nikah Akdini Pamukkale Semalarında İmzaladı

Pamukkale Belediyesi, en ilginç nikâhlardan birini kıydı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, hayatlarını birleştirme kararı alan Halil Cihad Kayaoğlu ve Elif Kesici çiftinin nikahı akdini Pamukkale semalarındaki balonda imzaladı. Sıra dışı bir nikâh kıyan Başkan Gürlesin, “İlçemizin turizminin gelişmesi noktasında başlatılan balon turlarında ilk nikâhımızı kıydık. Gençlerimizin nikâhlarını gökyüzünde kıymak bizim için de farklı bir tecrübe ve heyecan oldu. Gençlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Başkan Gürlesin Nikah Akdini Pamukkale Semalarında İmzaladı
02.11.2018
A+
A-

Denizli’nin turizmine katkı vermek amacıyla, ‘Beyaz Cennet’ olarak tabi edilen UNESCO dünya Kültür Mirasın listesinde yer alan Pamukkale’nin eşsiz güzelliklerini gökyüzünden seyredilebildiği balon turlarında bir ilk gerçekleştirildi. Nikâh yeri olarak salon yerine balonu tercih eden Halil Cihad Kayaoğlu ve Elif Kesici çifti, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve şahitlerle birlikte Pamukkale’nin eşsiz güzelliğinde bir ömre evet dediler. Denizli’de bir ilk olarak Pamukkale semalarında balon içerisinde Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, sıra dışı bir nikâha imza attı.

“DENİZLİ’DE BİR İLK OLDU”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Halil Cihad Kayaoğlu ve Elif Kesici çiftinin kendilerine böyle bir talep geldiğini ve bunu kabul ettiğini söyledi. Başkan Gürlesin, “Halil ve Elif çiftimizin hayali gökyüzünde bir ömre evet demek imiş. Bizlere bu hayalini söylediler. Bizler de çok mutlu olduk ve heyecanla kabul ettik. Gençlerimizin nikâhlarını gökyüzünde kıymak bizim için de farklı bir tecrübe ve heyecan oldu. Gençlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Halil ve Elif çiftimizin nikâhı aynı zamanda, ilçemizin turizminin gelişmesi noktasında başlatılan balon turlarında ilk olmuş oldu” dedi.

“AYAKLARIMIZ YERDEN KESİLDİ”

Halil Cihad Kayaoğlu ve Elif Kesici çifti, kendilerine böyle bir olanak sağladığı için Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ettiler. Çift, “Bir ömür için birbirimize gökyüzünde söz vermek istedik. Pamukkale Belediye Başkanımıza bu hayalimizi ulaştırdık. Kendisi de sağolsun kabul etti. Bizzat nikâhımızı kıydı. Hayalimizdi, gerçekleşti. Çok mutluyuz. Mutluluktan ayaklarımız yerden kesilmişti, nikâhımızı da gökyüzünde kıydık. Pamukkale Belediye Başkanımıza ve mutlu anımızı paylaşan herkese çok teşekkür ediyoruz” dediler.Nikâh akdini imzalayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yeni evlenen çifte Pamukkale Belediyesi’nin Türk Bayrağı, Kuran-ı Kerim, Kahve fincanı setinden oluşan hediyesini vererek bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.