enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3283
EURO
35,0825
ALTIN
2.297,56
BIST
8.989,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN ANNELERE KÜÇÜK HANIM ÇİÇEĞİ

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN ANNELERE KÜÇÜK HANIM ÇİÇEĞİ
13.05.2018
A+
A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Anneler Günü nedeniyle Delikliçınar 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda bayanlara “Küçük Hanım” çiçeği hediye etti.  Başkan Gürlesin “Sevgisiyle, merhametiyle, hoşgörüsüyle evlatlarımızı geleceğe hazırlayan tüm annelerimizin ve geleceğin anneleri olan gençlerimizin anneler günü kutlu olsun” dedi.

Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü ile ilgili olarak Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, annelere çiçek dağıttı. Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve Ak Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay ve Başkan Gürlesin’in eşi Derya Gürlesin açılan standtta Denizlili kadınlara “Küçük hanım” adlı saksı çiçeği dağıtarak bayanların anneler gününü kutladı. Açılan standa büyük ilgi gösteren vatandaşlara Başkan Gürlesin ve eşi birlikte çiçek dağıttı. Ak Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay, yaptığı açıklamada Anneler Günü ile ilgili olarak Pamukkale Belediyesi’nin etkinliği olduğunu belirterek, “Tüm annelerimizi anneler gününü kutluyoruz. Her kadın bir çiçektir diyerek anneleri unutmayan Başkan Gürlesin’e teşekkür ederim” dedi. Denizlili bayanlar ise Başkan Gürlesin’in anneler günü çiçeği ile ilgili olarak, “Anneleri unutmayan Başkan Gürlesin’e teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

“ANNELERİMİZİN KIYMETİNİ BİLMELİYİZ”

 

“Sabrıyla, şefkatiyle kendilerini evlatlarına adayan annelerimizin değeri paha biçilemez” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ise başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutladı. Başkanı Gürlesin;  “Yaşamımızın her anında emekleri bulunan ve hakları hiçbir zaman ödenemeyecek annelerimizin bir tek bugün değil her gün kıymetini bilmeliyiz. Annelerimizin yaşamını kolaylaştırmak, her zaman yanlarında olmak, onlara sevgimizle hoş tutarak, yalnız bırakmayarak sevgi ve saygımızı göstermek hepimize düşen en büyük sorumluluk olmalıdır. Hem bugünün anneleri hem de gelecekteki annelerin günlerini kutlamak istedik. Onlara çiçek vererek her zaman olduğu gibi değer verdiğimizi gösterdiğimizi düşünüyorum. Her şeyin en iyisine layık olan annelerimize sevgi ve saygılarımı iletiyor; sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir yaşam temenni ediyorum. Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun” diye konuştu. Başkan Gürlesin, kendisini yalnız bırakmayan eşi Derya Gürlesin’e de çiçek vererek anneler günün kutlamayı ihmal etmedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.