enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3296
EURO
35,0275
ALTIN
2.282,64
BIST
8.974,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Başkan Osman Zolan’dan 19 Mayıs mesajı

Başkan Osman Zolan’dan 19 Mayıs mesajı
A+
A-

 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Aziz milletimizin yedi düvele karşı verdiği savaşta Denizlimiz de Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin 15 Mayıs 1919’da verdiği fetva ile en ön saflarda yerini almıştır” dedi.

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak milletin iradesine sahip çıktığını belirten Başkan Osman Zolan, “Bağımsızlık mücadelemizin dönüm noktası olan 19 Mayıs 1919’un anlamını ve önemini gelecek nesillere aktarmak ve o ruhu her daim diri tutmak asli vazifelerimizden bir tanesidir” dedi. Başkan Zolan, “Aziz milletimizin yedi düvele karşı verdiği varoluş savaşında Denizlimiz de Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin 15 Mayıs 1919’da verdiği fetva ile en ön saflarda yerini almıştır. Bağımsızlığından asla taviz vermeyen kadim milletimiz birbirine kenetlenmiş, birlik ve beraberliği ile geleceğine sahip çıkmış ve milli mücadeleyi zaferle taçlandırmayı başarmıştır” dedi.

“Sevgili Gençler”

Mesajında gençlere seslenen Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Sevgili gençler, 19 Mayıs 1919, ülkemizin geleceğinin yazıldığı dönüm noktalarından biridir. Sizler geçmişimizin zenginliklerine sahip çıkmalı ve milli hafızamızı hep diri tutmalısınız. Vatan ve millet sevdalısı, milli ve manevi değerlerine bağlı gençlerimiz ile bizi hiç kimse yıkamayacak, birlik ve beraberliğimizi asla bozamayacaktır. Bunu sakın unutmayın. Bu vesilelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli mücadelenin tüm kahramanlarını ve bu vatan için canını veren tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, geleceğimizin gözbebeği gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.