enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3812
EURO
35,0207
ALTIN
2.325,80
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Başkan Subaşıoğlu’ndan Taziye Mesajı

Başkan Subaşıoğlu’ndan Taziye Mesajı
02.03.2018
A+
A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Zeytin Dalı Harekâtı’nda şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Dinek ve silah arkadaşları için taziye mesajı yayımladı. Başkan Subaşıoğlu, “Afrin’de, ülkesinin ve milletinin güvenliğini sağlamak için canını siper eden ve hainlere gereken cevabı veren Mehmetçiklerimizin Allah yardımcısı olsun. Dualarımız onlarla” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yayımladığı taziye mesajında, “Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında Afrin’de operasyonlarına devam eden Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile teröristlerin çatışmaya girmesi sonucu, Denizlili Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Dinek ve 7 silah arkadaşının şehit olmasını büyük bir acıyla ve üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Şehit düşen hemşerimiz Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Dinek ve silah arkadaşlarına Allah’tan rahmet, geride kalanlara ise sabır ve başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Çatışmada yaralanan askerlerimize de Allah acil şifalar versin” dedi.

Başkan Subaşıoğlu, açıklamasının devamında “Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Zeytin dalı Harekâtı’nın ilk gününden bu yana teröristlere ağır darbe vurmaktadır. Harekât bittiğinde de Mehmetçiklerimiz memleketlerine muvaffak bir şekilde dönecektir. Afrin’de, ülkesinin ve milletinin güvenliğini sağlamak için canını siper eden ve hainlere gereken cevabı veren Mehmetçiklerimizin Allah yardımcısı olsun. Dualarımız onlarla” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.