enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3235
EURO
35,0702
ALTIN
2.307,96
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Başkan Zolan, sahur sofrasında gençlerle bir araya geldi

Başkan Zolan, sahur sofrasında gençlerle bir araya geldi
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin düzenlemiş olduğu sahur programına katıldı. Başkan Osman Zolan, Ramazan ayının manevi ikliminin güzelliklerini paylaştıkları için Gençlik Meclisi üyelerine teşekkür etti.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen sahur programında Başkan Osman Zolan, gençlerle bir araya gelerek, Gençlik Meclisi üyelerinin ramazanlarını tebrik etti. Çamlık Beyaz Kafe’de düzenlenen programa Başkan Zolan’ın yanı sıra, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Akbulut, Gençlik Meclisi üyeleri ve üniversite öğrencileri katıldı. Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, Gençlik Meclisi’nin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, “Ramazan Ayı bolluk, bereketlik içinde geçiyor, katılımlarınızdan dolayı Başta Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve siz değerli gönüllülerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, sahur programına katılan gençlerin Ramazanlarını tebrik ederek, bu ayın manevi ikliminin güzelliklerini paylaştıkları için Gençlik Meclisi üyelerine teşekkür etti.

“Güzelliklere hep beraber yürümemiz gerekiyor”

Başkan Osman Zolan, “Gençlik Meclisi kurulduğu günden bu yana pek çok faaliyet gerçekleştirdi. Sizler de bu etkinliklere katıldınız. Vermiş olduğunuz katkılar ve içinde bulunmuş olduğunuzdan dolayı ben sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu şehirde yaşıyoruz, bu şehrin sorunlarını hep beraber çözüm bulmamız, güzelliklerini hep beraber artırmamız gerekiyor. Güzelliklere hep beraber yürümemiz gerekiyor. Aramızdaki farklılıkları zenginlik olarak görmek ve güzellikleri öne çıkarmak gerekiyor” dedi. Başkan Zolan, öğrencilik hayatının çok önemli olduğuna dikkat çekerek, sözlerini şöyle sürdürdü; “Öğrencilik hayatına tekrar dönmek isteyeceksiniz, dönemeyeceksiniz. Bu fırsatları iyi değerlendirin. Öğrenmenin yaşı yok ama bugünlerin kıymetini bilin” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.