enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3868
EURO
35,0513
ALTIN
2.325,75
BIST
9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Beklenen Üst Yapı Çalışması Başladı

Beklenen Üst Yapı Çalışması Başladı
10.08.2017
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi, alt yapı çalışmaları tamamlanan İlbade Mahallesi’nde üst yapı çalışmalarına başladı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ilk kazmanın vurulduğu sokaklarda incelemelerde bulundu. Başkan Subaşıoğlu, “İlbade Mahallemizi A’dan Z’ye yeniliyoruz. İnşallah bu Mahallemizle Merkezefendimiz daha da güzel olacak” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Merkezefendi Belediyesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde üst yapı çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda İlbade Mahallesi’nde de üst yapı çalışmalarına başlandı. Merkezefendi Belediyesi tarafından 254, 254/1, 231/1, 233, 235/1 numaralı sokaklarda çalışma yapılıyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilk kazmanın vurulduğu sokaklarda inceleme yaparak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“İlbade Mahallemiz ve Merkezefendimiz daha güzel olacak”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yapılan çalışmalarla birlikte Merkezefendi ilçesinin daha da güzel olacağını söyledi. Başkan Subaşıoğlu, “Denizli Büyükşehir Belediyemize bağlı kuruluş olan DESKİ tarafından 4 mahallemizde yapılan alt yapı çalışmaları tamamlandı. Bunlardan bir tanesi de İlbade Mahallemizdi. Merkezefendi Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyesi ile yapmış olduğumuz işbirliği çerçevesinde burada üst yapıyı sıfırdan başlatmış bulunuyoruz. Bugün bu işin besmelesini çekip startını veriyoruz. İlbade ’deki mezarlığın hemen üst sokağında ilk kazmayı vuruyoruz. İnşallah en kısa zamanda,  geçtiğimiz dönemde Sırakapılar Mahallesi’nde ve Değirmenönü Mahallesi’nde üst yapıyı hangi kalitede yaptıysak, aynı kaliteyi İlbade Mahallesi’ nde de uygulayarak üst yapı çalışmalarını tamamlayacağız. Buranın da üst yapı çalışmaları için bütün kaynaklarımız hazır. En geç Ocak, Şubat ayları içerisinde İlbade Mahallemizin tamamının üst yapısı bitirilmiş olacak. Bütün mahalleyi A’dan Z’ye yeniliyoruz. Mahallemizdeki kapalı pazar yeri ve Aile Sağlık Merkezi’nin fiziken açılışını yaptık ancak resmi açılışını yapmadık. İnşallah bu mahallemiz ve Merkezefendimiz daha güzel olacak. Hayırlı olsun diyorum” ifadelerine yer verdi.

İlbade Mahallesi Muhtarı Mehmet İldam ise, “İlbade Mahallesi olarak hizmetlerimizi alıyoruz. Mahallemize Merkezefendi Belediyemizce kapalı pazaryeri ve sağlık merkezi yapıldı. Alt yapımız da tamamlandı. Allah’ın izniyle üst yapı çalışmaları da başlamış bulunuyor. İnşallah mahallemiz daha da güzel olacak. İlbade Mahallemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.