enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3319
EURO
35,1199
ALTIN
2.301,65
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

“Birbirimize İnanıyor ve Güveniyoruz”

Millet İttifakı’nın İYİ Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, 31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek yerel seçimler ile ilgili çok önemli mesajlar verdi. Halkın ihtiyaçları doğrultusunda şekillenen bir proje anlayışı ile hareket edeceklerini belirten Bahtiyar “Önceliğimiz vatandaşımız, insan odaklı yaşayan ve yaşatan projelerle geliyoruz” dedi.

“Birbirimize İnanıyor ve Güveniyoruz”
A+
A-

İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Denizli’yi 2004’ten beri israf içerisinde yöneten zihniyet 31 Mart’ta değişecek. İsraf temelli, vatandaşın sorununa gerçek anlamda çözüm üretmeyen uçuk ve sözde kalan projeler, İYİ Belediyecilik anlayışı ile yerini ayağı yere basan, vatandaşın ihtiyaçları üzerinden şekillenen projelere bırakacak” dedi.

“DENİZLİLİLERLE BİRBİRİMİZE İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ”

Denizli insanına güvendiklerini ve aynı duygularla Denizlili vatandaşlardan karşılık bulduklarını ifade eden Bahtiyar, bu sıcaklığı gerçekleştirdikleri ziyaretlerle gördüklerini söyledi.

Bahtiyar, “31 Mart’ta Denizlili hemşerilerimizin teveccühü ve destekleriyle zafere ulaşacağız. 31 Mart’tan sonra 5 yıl boyunca Denizli yaşadığı değişimlerle Dünya Markası olacak. Bizler uçuk kaçık işler peşinde koşan, israf ekonomisine hizmet edenler gibi olmayacağız, halka dokunan, onların taleplerini başının tacı yapıp, halka hizmet eden, İYİ Belediyeciliği şehrimizin en ücra köşelerinde bile uygulama gayreti ile çalışacağız” dedi.

“ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞIMIZ”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde proje ekibinin çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini ve yerinde tespiti yapılan, vatandaşların ihtiyaç duyduğu projeler hazırladıklarını söyledi. Bahtiyar, “Denizli halkının bizlere olan güvenini boşa çıkarmayacağız. Odağında insan olan projelerimiz ile gülümseyen bir gelecek inşa edeceğiz. Trafiği, betonlaşmayı, otopark sorununu ve yerel yönetimlerin eksikliğinden kaynaklanan tüm sorunları kökten çözecek projelerimiz ile vatandaşlarımız bir dünya kentinde yaşamanın tadına varacak” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.