enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5779
EURO
34,8133
ALTIN
2.440,83
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
29°C

‘Biz Anadoluyuz’ Projesine Destek Verenlere Vali Karahan’dan Plaket

‘Biz Anadoluyuz’ Projesine Destek Verenlere Vali Karahan’dan Plaket
27.10.2017
A+
A-

İçişleri Bakanlığı himayesinde gerçekleştirilen ‘Biz Anadoluyuz’ projesi kapsamında Tunceli’den Denizli’ye gelen öğrencilerin ağırlanmasında emeği geçenlere Vali Hasan Karahan tarafından plaket verildi.

Pamukkale İlçesi Karahayıt Mahallesinde bulunan Doğa Otel’de düzenlenen toplantıya; Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz ile misafir çocukların Denizli’de konaklama, beslenme ve ulaşım hizmetlerinin karşılanmasında emeği geçen işletmeci ve işadamları katıldı.

194 öğrenci geldi

Plaket töreni öncesi bir konuşma yapan Vali Hasan Karahan; “İçişleri Bakanlığımızın koordinasyonunda yürütülen güzel bir proje var. Doğu ve Güneydoğudaki toplam 50 bin çocuğumuzun batının çeşitli illerinde misafir edilip, haliyle turistik değerlerini tanıtıp, insanlarıyla kaynaştırıp bir tanışıklık olması amacıyla yürütülen bir proje. İlimize Tunceli ilimizden 194 öğrenci geldi. Onları burada sizlerin de desteği ile çok güzel ağırladık. Onların memnuniyetlerini de az önce videoda seyrettik. Ayrıca Bakanımızın da bu projeye katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkürleri var. Ben bu teşekkürleri sizlere iletiyorum. Memleketimizin güzelliklerinin hepimiz farkındayız ama bu vesileyle de gençlerimiz arasında bir kaynaşma ve muhabbet olması amacıyla, Bakanımızın da desteğiyle ve bazen katılımlarıyla bu programlar yürütülüyor. Biz de buradaki gençlerimizi doğu bölgelerimizdeki güzellikleri görmeleri için bir çalışma yapabiliriz” dedi.

Denizli’nin birçok yönden ileride ve öncü bir şehir olduğunu vurgulayan Vali Karahan konuşmasında şu görüşlere yer verdi; “Denizli’nin turizmde daha yükselen bir değer olmasını amaçlıyoruz. Turizm önü açık bir sektör. Bu konuda yapılacak çok işler var ve çok çeşitlendirilebilecek bir alan. Teleferik Büyükşehir Belediyemizin katkısıyla hayata geçirildi ve şehrimize ayrı bir renk kattı. Yerli ve yabancı misafirlerimizi oraya davet ediyoruz. Burada daha yapılabilecek pek çok hizmetler var. Hep birlikte el ele vererek turizmin yükselen bir sektör olmasını sağlayabiliriz.”

Vali Hasan Karahan konuşmasının ardından Biz Anadoluyuz Projesi kapsamında Tunceli’den İlimize gelen 194 öğrencinin misafir edilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek plaket verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.