enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5873
EURO
34,7878
ALTIN
2.509,51
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Boşanmak İstemeyen Kocaya Kurşun Yağmuru

Boşanmak İstemeyen Kocaya Kurşun Yağmuru
28.08.2017
A+
A-

Denizli ili Pamukkale İlçesi Kayhan Mahallesi güne silah sesleri ile uyandı.

Edinilen bilgiye göre, nisan ayında evlendiği eşi ile yaşadığı sorunlardan dolayı boşanmanın eşiğinde olan Doğan isimli genç ve yanında bulunan akrabası silahlı saldırıya uğradı.

Olay, Denizli’nin Pamukkale ilçesi Kayhan Mahallesi’nde yaşandı. Geçtiğimiz nisan ayında evlenen ve eşi 3 aylık hamile olan Doğan isimli genç, iddiaya göre eşinin ailesi tarafından boşanmaya zorlandı. Ancak boşanmak istemeyen genç evliliğini sürdürmek istediği söyledi.

Pusu Kurdular

Geçtiğimiz hafta yeniden tartışan çiftin ailesi olaya müdahil olarak, genç damat ile görüşmek istediklerini söyledi. Kayıhan mezarlığına çağrılan genç bu sabah 8:45 sıralarında aile ile görüşmek için yola çıktı. Yanında bir akrabası ile çağrıldığı yere gitmek için yola çıkan genç, mezarlığa 100 metre mesafede bulunan bir restaurantın önünde pusu kuran gelinin yakınları tarafından kurşunlandı. Şans eseri saldırıdan yara almadan kurtulan gencin yanında bulunan akrabası isabet eden kurşunlar nedeniyle yaralandı. Olay yerine gelen polis tarafından Doğan isimli gencin ifadesi alınırken, olaydan sonra kaçan saldırganları arama çalışmaları devam ediyor.

Çevredekilerin çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırılan yaralı vatandaşın hayati tehlikesinin bulunmadığı edinilen bilgiler arasında.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.