enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5236
EURO
34,9082
ALTIN
2.422,62
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
28°C

Böyle Bir Mahalle Hayal Edilemezdi

Böyle Bir Mahalle Hayal Edilemezdi
21.08.2017
A+
A-

Hacıeyüplü Mahalle Muhtarı Burhan Köksal, Merkezefendi Belediyesi’nin çalışmalarını değerlendirdi…

“BÖYLE BİR MAHALLE HAYAL EDİLEMEZDİ”

Merkezefendi Belediyesi ilçenin tüm mahallelerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmaların yapıldığı mahallelerden biri de Hacıeyüplü Mahallesi… Merkezefendi Belediyesi tarafından Hacıeyüplü Mahallesi’nde kapalı pazar yerinden, halı sahaya, üst yapıya kadar birçok çalışma gerçekleştirildi. Mahalle Muhtarı Burhan Köksal, Merkezefendi Belediyesi’nin çalışmalarını “İki yıl öncesine kadar böyle bir mahalle hayal edilemezdi” sözleriyle değerlendirdi.

Merkezefendi Belediyesi ilçeye bağlı 50 mahallede çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Hacıeyüplü Mahallesi’nde yapılan yol yapım çalışmaları tamamlandı. Mahalleye ayrıca kapalı pazar yeri ve halı saha da kazandırıldı. Hacıeyüplü Mahalle Muhtarı Burhan Köksal, Merkezefendi Belediyesi’nin çalışmalarını anlattı. Köksal, “Mahallemizdeki bütün yollarımız asfalt ve parke taşı oldu. Sanayi bölgesindeki bir mahalle olarak yol bizim için çok önemli. Mahallemizde eksiğimiz kalmadı. İki yıl öncesine kadar böyle bir mahalle hayal edilemezdi” dedi.

“KAZA ORANI DÜŞTÜ”

Trafik akışının yoğun olduğunu ve kaza oranının düştüğüne dikkat çeken mahalle muhtarı Burhan Köksal, “Vatandaş gelip bu yolu gördüğü zaman hakikaten harika bir yol yapıldığını görüyor. Bu yol yapılmadan önce burası gerçekten çok kötüydü. Biz bir önceki yola bakıyoruz, bir şimdikine bakıyoruz. Belediyemiz bir işe başladı mı o işi bitiriyor. Hacıeyüplü Mahallesi sanayi sektörünün yoğun olduğu bir yer. Çok sayıda fabrika var. 1200 Evler, Başkarcı, Hallaçlar ve Göveçlik Mahallelerine buradan gidiliyor. Merkezi bir yol burası. Burada yoğun bir trafik var. Yeni yollar trafiği bir anda rahatlattı. Çift şerit olması, güzel bir yolumuzun olması bizi memnun etti. En çok da iş adamlarımızı memnun etti. Her şeyden önemlisi kaza oranı da bir anda düştü” dedi.

“MAHALLEM ADINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Merkezefendi Belediyesi’nin ilçe genelinde yapımını tamamlayıp hizmete aldığı halı saha ve pazar yerlerinden bir tanesi de Hacıeyüplü Mahallesi’nde bulunuyor. Mahallenin spor açısından geliştiğini belirten Muhtar Köksal, “Hakikaten insanoğlunun yapamayacağı bir şey yok. Baştaki kişi de çok önemli burada. Yapılması gerektiği yere gelip, bakıp yapması önemli. Başladılar mı bitiriyorlar işi. Pazaryeri yapılmadan önce burası otlu taşlı bir yerdi. Şimdi baktığımız da önemli bir yer oldu. Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu spora önem veriyor. Spor demek sağlık demek… Bu halı sahamız yapılmasaydı gençlerimiz spor yapmadan boşa vakit geçiriyorlardı. Ama bugün geliyorlar buraya, oynamasalar da oynayanları izliyorlar. Eğlenip vakit geçiriyorlar. Gençlerimiz başka yerlerde değil burada spor amaçlı vakit geçiriyorlar. Belediyemizin halı sahaları hizmete alması herkesi rahatlattı. Gençlerimiz geldiklerinde hiçbir ücret ödemiyorlar. Geliyorlar boş ise istedikleri kadar oynuyorlar. Biz vatandaş olarak belediyemizin hizmetlerinden son derece memnunuz. Hiçbir isteğimiz geri çevrilmedi. Ben mahallem adına Merkezefendi Belediyemize teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.