enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3777
EURO
35,0535
ALTIN
2.326,80
BIST
9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Buldan’da yol isyanı mutlu son ile bitti

Buldan’da yol isyanı mutlu son ile bitti
01.07.2017
A+
A-

Buldan İlçe girişine kadar olan yol sıcaktan ediyor. 3 Parti yol için harekete geçti. Pazartesi yapılmaya başlanacak.

Mustafa Gülbay Asfalt sorunu

Mustafa Gülbay

Buldan İlçe girişine kadar olan 10 kilometrelik yol sıcaktan tamamen erime aşamasına geldi. Festival hazırlıklarının da yapıldığı Buldan girişinde ve içinde yaşanan bu durum, sürücüleri tedirgin ederken, Buldan’ın CHP’li Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, AK Parti Meclis Üyesi Hasan Coşan ve MHP’li Meclis üyesi Murat Ermiş bir araya gelerek kanayan yaraya ortak parmak bastılar.

İLK OLARAK GÜLBAY ANLATTI

İlçe girişinde basın mensuplarına yaşanan sıkıntıyı anlatan Başkan Gülbay, sıcaktan yolun ziftlerinin eridiği, araç sürücülerinin büyük tehlike yaşadığını söyledi. Festival için binlerce insanın Buldan’a geleceğini ifade eden Başkan Gülbay, karayollarının bir an önce düzenleme yapmasını istedikçe aksi takdirde istenmeyen kazaların yaşanacağını sözlerine ekledi.

Buldan'da asfalt erdi

Buldan

MHP’Lİ ERMİŞ: “YOL YAPILSIN”

MHP’li Belediye Meclis Üyesi  Murat Ermiş de konuşmasında yolun Buldan ve Denizli için önemli olduğuna işaret ederek, “Yol ilçemiz için hayati önem taşıyor. Bu yolun bir an önce yapılmasını istiyoruz. Bazı vatandaşlarımızın ayakkabıları sıcaktan eriyen asfalta yapılıyor. Bu şekilde manzara var mı diye internette arama yapım. Üçüncü dünya ülkelerinde olduğunu gördüm” dedi.

Buldan'da asfalt eridi

Buldan

AK PARTİ’Lİ COŞAN:
PAZARTESİ BAŞLIYOR

MHP Belediye Meclis Üyesi Murat Ermiş’in ardından konuşan AK Partili Buldan Belediye Meclis Üyesi Hasan Coşan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin danışmanları ile görüşüldüğünü, pazartesi günü yolun yapımına başlanacağı müjdesini verdi. Buldan için siyaseti bir köşeye bıraktıklarını ifade eden Coşan, ” Buldan için herkes elinden geleni yapıyor. AK Parti olarak bizler de elimizden gelen ne ise yapmaya hazırız. Gerekli görüşmeler yapıldı. Pazartesi günü işlemler başlayacak” dedi.

İsmail ÇETİN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.