enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4912
EURO
34,9174
ALTIN
2.437,15
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Büyükşehir 30 Haziran ve 1 Temmuz için Karar Aldı

Büyükşehir 30 Haziran ve 1 Temmuz için Karar Aldı
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri 30 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) gireceklere ve sınav görevlilerine ücretsiz olacak.

Denizli’de 30 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerinde YKS heyecanı yaşayacaklar, sınav yerlerine Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ile ücretsiz ulaşabilecek. Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri 30 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerinde YKS ‘ye gireceklere ve sınav görevlilerine ücretsiz olacak. Söz konusu tarihlerde, YKS’ ye girecek öğrenciler ve sınav görevlileri sınav giriş belgesi veya görevli belgelerini şoförlere göstererek, Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüslerinde ücretsiz seyahat edebilecekler.

Başkan Osman Zolan, başarılar diledi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, gelecekleri için büyük önem arz eden YKS’ye büyük bir azim ve çabayla hazırlanan herkese başarılar diledi. Başkan Osman Zolan, “İnanıyorum ki öğrencilerimiz bu sınavı en güzel şekilde geçerek başarılı olacaktır. Ailelerimiz de gençlerimizi motive ederek cesaretlerini artıracak ve sınav kaygılarını mutlaka giderecektir. Bizim tek beklentimiz Denizlimiz ve bu cennet vatanımız için kendine güvenen, araştıran, sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik yetişmesidir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.