enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3695
EURO
35,0221
ALTIN
2.323,53
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Büyükşehir ile Ramazan geleneği devam ediyor

Büyükşehir ile Ramazan geleneği devam ediyor
A+
A-

 11 ayın sultanı ramazan ayı geleneğini bu yıl da sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, düzenleyeceği iftarlarda her gün binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturacak. Denizli’de güzel bir ramazan daha geçireceklerini ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm hemşehrilerinin ramazanını kutladı.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi, 11 ayın sultanı ramazan ayının hazırlıklarını tamamladı. Ramazan ayı geleneklerini bu yıl da devam ettirecek Denizli Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayı boyunca vatandaşları aynı sofrada bir araya getirecek. Her gün 2 farklı mahallede binlerce Denizlili iftar sofrasında bir araya gelerek, ramazan ayının manevi iklimini hep birlikte yaşayacak. Mahalle iftarlarının yanında günde 5 bin kişinin iftar yapacağı Ulu Cami yanındaki alanda iftar çadırı da kuran Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu çadırda oda ve hayırseverlerin katkılarıyla iftar yemeği verecek. Ramazan ayı boyunca iftar çadırında çorba, yemek, pilav ve tatlı ikramı yapılacak.

Başkan Zolan, her gün iftar sofrasında

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir kez daha 11 ayın sultanı ramazan ayı ile buluşabilmenin sevincini ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.Denizli Büyükşehir Belediyesinin her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazan ayı geleneklerini sürdüreceğini kaydeden Başkan Osman Zolan, “Mahallelerimizde vereceğimiz iftarımızda vatandaşlarımızla bir arada olcağız, aynı sokakta, aynı sofrada hep birlikte buluşmanın mutluluğunu yaşayacağız. Bu yıl da şehrimizde güzel bir ramazan geçireceğiz inşallah” dedi.

DCIM100MEDIADJI_0088.JPG

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.