enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5667
EURO
34,6983
ALTIN
2.487,60
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Büyükşehir’den Anneler Günü’ne özel program

Büyükşehir’den Anneler Günü’ne özel program
A+
A-

 Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Anneler Günü etkinlikleri kapsamında ünlü şarkı sözü yazarı Denizlili Aşkın Tuna’yı Denizlili annelerle buluşturdu. Kadınları yalnız bırakmayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Dinimiz analarımızın ayağının altına cenneti koymuş, ana o kadar kutsal, o kadar değerli” dedi.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Anneler Günü etkinlikleri kapsamında 1500’ün üzerinde şarkı sözü yazarı olan Aşkın Tuna’yı Denizlili annelerle bir araya getirdi. Anemon Otel’de düzenlenen etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, davetliler ve Benim Mahallem projesinde yer alan çok sayıda kadın katıldı. Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, anneliğin dünyadaki en zor meslek olduğunu söyledi. Özen, “Annelik doğurmakla değil, yürekle oluyor. Yüreğinizdeki sevgiyle anne oluyorsunuz. Anneniz yaşıyorken ona değer verin. Anne başta taçtır” dedi.

“Biz ülkemize Anadolu demişiz”

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, programa katılan tüm kadınların bu özel gününü kutladı. Başkan Osman Zolan, “Ana çok önemlidir. Her şeyin anası var, biz ülkemize Anadolu demişiz. Ana bizim hep baş tacımız olmuştur. Eğer biz bugün buradaysak ana insan, biz onların evlatlarıyız, insanoğluyuz. ‘Onlar insan, biz insanoğluyuz’ demiş üstadımız. Dinimiz analarımızın ayağının altına cenneti koymuş, ana o kadar kutsal, o kadar değerli” dedi. Tüm anaları baş tacı yapmak için her türlü imkanlarını seferber ettiklerini vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Benim Mahallem projesi kapsamında mahalle mahalle sizlerle dertleştik. Sizlerin katkılarıyla çalışmaya devam ediyoruz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Hakkın rahmetine kavuşan tüm analarımıza da rahmet diliyorum” dedi.

“Anne-babaların kıymetini bilin”

Anne-babaların sağlıklıyken kıymetlerinin bilinmesi gerektiğini ifade eden Başkan Zolan, “Onların yanlarında olmak ve ihtiyaçlarını gidermemiz gerekiyor. Hepinizin Analar Günü’nü kutluyorum. İnşallah şehrimizde, ülkemizde yarın daha güzel olsun. El ele, gönül gönüle birlik ve beraberlik içinde her şey daha güzel olsun” dedi. Konuşmaların ardından Aşkın Tuna, şarkıların yazılış hikayelerini anlatırken, etkinliğe katılan anneler Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçıları eşliğinde ünlü şarkı sözü yazarının dillere pelesenk olmuş şarkılarını söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.