enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3160
EURO
35,0944
ALTIN
2.294,93
BIST
9.050,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Büyükşehir’den Çölyak Hastalarına Destek

Büyükşehir’den Çölyak Hastalarına Destek
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi kent merkezi ve ilçelerde yaşayan çölyak hastalarına glütensiz gıda yardımı yaptı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 6 yıldır sürdürdüğü çölyak hastalarına glütensiz gıda destek programını bu yıl da sürdürdü. Bu kapsamda, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda yapılan glütensiz gıda destek programına, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, çölyak hastaları ve yakınları katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin çölyak hastalarının yaşam standartlarının daha da iyileştirilmesi amacıyla yaptığı glütensiz gıda desteğinden 250 çölyak hastası faydalandı. 

Çölyak hastaları unutulmadı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin çölyak hastalarına yönelik gıda desteğinin her yıl devam ettiğini ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, “Glutensiz gıdaların temininde zorluklar var. Biz de bu aşamada Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak kentimizdeki çölyak hastası vatandaşlarımıza destek olalım istedik” dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin 6 yıldır çölyak hastalarına gıda yardımı yaptığını ifade eden Gökoğlan, bu konuda her zaman destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.