enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3812
EURO
35,0207
ALTIN
2.325,80
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Büyükşehir’den girişimci kadınlara destek

Büyükşehir’den girişimci kadınlara destek
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi, ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen dar gelirli kadınlara umut olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Denizlili 30 girişimci kadına düzenlenen törenle mikrokredi çekleri verildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi’nin küçük sermayelerle kendi işini kurup, ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen kadınlara yönelik yürüttüğü proje sürüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA) işbirliği ile yürütülen çalışma kapsamında, Denizlili 30 girişimci kadına mikrokredi çekleri törenle verildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde düzenlenen törene Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın ve girişimci kadınlar katıldı. TİSVA ile birlikte projeye destek olmaya devam ettiklerini belirten Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, “2017 yılı itibari ile Büyükşehir Belediyemiz kendi bütçesinden, kendi kaynaklarından bu projeye 800 bin lira aktardı ve iyi ki de aktarmışız diyoruz. Çünkü bu bütçeden ayırdığımız ve iyi ki yapmışız dediğimiz bir kaynak. Kadınlarımıza biz de bir parça destek olalım istiyoruz” dedi.

 

Destek olmaya devam edeceğiz

 

Değirmenci sözlerine şöyle devam etti: ”Hanım kardeşlerimiz, kendisi inanırsa ve ‘ben bu işi başaracağım’ derse onun başarılı olmaması diye bir şey söz konusu olamaz. Her biriniz farklı sektörlerde çalışıyorsunuz. Geçmiş zamanlarda çok güzel örnekler oldu. Mikrokredi ile küçük kredilerden başlayıp sekizinci, dokuzuncu kez bizden kredi kullanan, kendi işyerini açan arkadaşlarımız oldu. Biz bunları gördükçe daha çok seviniyoruz. İstiyoruz ki mikrokredideki hanım kardeşlerimizden sadece Denizli’ye değil Türkiye’ye hitap eden örnekler olsun, ihracat yapan örnekler olsun. Sizler burada olduğunuz sürece biz sizlere hizmet etmeye ve destek olmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.