enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5346
EURO
34,9863
ALTIN
2.440,42
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Büyükşehir’den hayat kurtaracak bir proje daha

Büyükşehir’den hayat kurtaracak bir proje daha
A+
A-

Bu yıl seferberlik başlattığı ulaşım yatırımlarıyla Denizli halkına rahat, konforlu ve güvenli bir ulaşım sunma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, hayat kurtaracak bir projesini daha başlattı. Denizli Büyükşehir Belediyesi araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu Denizli-Antalya Karayolu’na Üniversite Yaya Üst Geçidi inşa ediyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi bu yıl seferberlik başlattığı ulaşım yatırımlarıyla Denizli halkına rahat, konforlu ve güvenli bir ulaşım sunmak için çalışmalarını sürdürürken, hayat kurtaracak bir projesine daha başladı. Araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu Denizli-Antalya Karayolu’nda üst geçit inşasına başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, hayat kurtaracak projesini Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri kavşağına yapıyor. Kısa süre önce çalışmalarına başlanan Üniversite Yaya Üst Geçidi 3,6 metre platform genişliğinde ve 47 metre platform uzunluğunda olacak. Yerden 5 metre yüksekte olacak yaya üst geçidi çelik konstrüksiyon olarak imal edilecek. 12.80 metre uzunluğunda merdivenli ve asansörlü yapılacak yaya üst geçidi engelli geçişine de uygun olacak.

Rahat, konforlu ve güvenli ulaşım için yatırımlar sürüyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların rahat, konforlu ve güvenli ulaşımı için yatırımlarının hızla sürdüğünü belirterek, bu kapsamda gerek hastaneye gelenler gerekse öğrenciler tarafından yoğun bir şekilde kullanılan Pamukkale Üniversitesi Hastanelerinin bulunduğu bölgede yaya üst geçidi çalışması başlattıklarını söyledi. Denizli-Ankara Karayolu’nda bir süre önce Şehit Er Doğan Acar Yaya Üst Geçidini hizmete aldıklarını anlatan Başkan Osman Zolan, kentin en büyük sorunlarından birisinin trafik olduğunu işaret ederek, bu ihtiyacı gidermek için yollar, kavşaklar, alt ve üst geçitler, çevre yolları, otoparklar gibi kentin dört bir tarafında seferberlik başlattıklarını kaydetti.

Başkan Zolan’dan Denizlililere teşekkür

Ulaşım projelerinin teker teker tamamlandığını vurgulayan Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: “İnşallah ulaşım anlamında tüm projelerimiz tamamlandığında Denizlimiz arzu ettiği rahat, güvenli ve konforlu bir ulaşıma kavuşacak. Vatandaşlarımız ışıklarda beklemeden, hayata geçireceğimiz alternatif yollarla zamandan ve yakıttan büyük tasarruf sağlayarak seyahat edebilecek. Bu sıkıntılardan eser kalmayacak. Ben çalışmalarımız sırasında bize destek veren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.