enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3578
EURO
35,0024
ALTIN
2.326,06
BIST
9.124,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Büyükşehir’den Karaman Mahallesi’nde sahur

Büyükşehir’den Karaman Mahallesi’nde sahur
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Karaman Mahallesinde sahur programı düzenledi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katıldığı sahura vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geleneksel hale gelen iftar buluşmalarının yanı sıra sahur sofralarında da vatandaşlarla bir araya geliyor. Bu kapsamda Karaman Mahallesi’nde düzenlenen sahur sofrasına, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, önceki dönem milletvekili Mehmet Yüksel ile vatandaşlar katıldı. Başkan Osman Zolan, sahura katılan herkese teşekkür ederek, “Tüm dostlar, kardeşler yol arkadaşları hepimiz bir aradayız, sahur yapıyoruz. Allah’ım bereketini, sevabını artırsın. Birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. İnşallah durmadan her beraber koşmaya devam edelim, hizmetlere devam edelim. Ülkemde birlik, bolluk, bereket olsun” diye konuştu.

Birlik ve beraberlik iklimi yaşanıyor

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, hemşehrileriyle aynı sofrada bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Eminim evlerinizde daha güzel sofralar kurabilecek imkanlar var ama amaç burada yemek yemek değil, birlik ve beraberliğimizi göstermek, beraberliğimizi, kardeşliğimizi kamu aleme göstermek. Allah sizlerden razı olsun. Mahalle kültürümüz, komşuluk kültürümüz böylelikle gelişmiş oluyor. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımızdan ve bizlere bu imkanları sağlayan kardeşlerimizden Allah razı olsun” diye konuştu.

“Denizli hak ettiğini aldı”

24 Haziran’da yeni bir Denizli destanı yazılacağını söyleyen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “15 yıla bakarsak, yapılan hizmetlere bakarsak, bunun altında sizlerin, 2004 yılında ‘mevzu bahis Denizli ise gerisi teferruattır’ diye verdiğiniz karar vardır. Siz, Denizli’nin kronik problemleri, Denizli’nin alt yapısı, üst yapısı, yeşil alanları, spor alanları, parkları, caddeleri, kaldırımları, ‘böyle olmaz’, bu kaderimiz değil diyerek karar verdiniz. Denizli için bir karar verdiniz.  Denizli hak ettiğini aldı, Ege’nin vizyon kenti, Türkiye’nin parlayan yıldızı oldu” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.