enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5010
EURO
34,5615
ALTIN
2.501,44
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
29°C
Denizli
29°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Büyükşehir’den ücretsiz kayak kursu

Denizli’de 7’den 70’e herkesin spor yapması için tüm imkanlarını seferber eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, kış turizminin cazibe merkezi haline gelen Denizli Kayak Merkezi’nde ücretsiz kayak kursu başlatıyor.

Büyükşehir’den ücretsiz kayak kursu
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kısa süre önce yeni kayak sezonuna “Merhaba” diyen Denizli Kayak Merkezi’nde ücretsiz kayak kursu başlatıyor. Vatandaşlar, kurs başvuruları için Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezi (0 258 262 11 22), İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi (0 258 211 00 70) ve Yenişehir Spor Merkezi’ne (0 258 373 03 67) müracaat edebilecek. 7 Ocak 2019’dan itibaren başlayacak kurslar haftada 3 gün düzenlenecek. Hafta içi 19 yaş ve üzeri yetişkinler, hafta sonu ise 10-18 yaş aralığındaki çocuklar ve gençler kurslara katılabilecek. Okulların yarı yıl tatiline gireceği sömestrde de 10-18 yaş aralığındaki çocuklar ve gençler için kayak kursu düzenlenecek. Eğitim sürecince kursiyerlere öğle yemeği ve kayak ekipmanları da ücretsiz olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek.

Kış turizminin gözdesi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi olarak 7’dem 70’e birçok spor dalında ücretsiz kurs düzenlediklerini belirterek, Denizli Kayak Merkezi ile birlikte spor dallarına kayak alanını da eklediklerini söyledi. Kısa süre önce yeni sezonu açılan Denizli Kayak Merkezi’nin Türkiye’nin 4 bir tarafından ziyaretçi ağırlamaya başladığını kaydeden Başkan Osman Zolan, “Kış turizminin gözdesi olan kayak merkezimizde yetişecek sporcularımız inşallah Denizlimize şampiyonluklar getirecek” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.