enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4489
EURO
34,4780
ALTIN
2.475,67
BIST
9.609,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Açık
22°C

ÇAL, PAZAR GÜNÜ ATATÜRK’E AKACAK

ÇAL, PAZAR GÜNÜ ATATÜRK’E AKACAK
A+
A-

Çal Belediyespor’un Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Fethi Akcan ile Kulüp Başkanı Adnan Tatar, Denizli ve çevresinde oturan Çallılar ile Çal Yöresi olarak adlandırılan Bekilli ve Baklanlılar’a çağrıda bulundu. İki başkan, Pazar günü Denizli Atatürk Stadı’nda Tavas Birlikspor ile oynayacakları Play-Out maçına hemşehrilerini davet etti.

Bölgesel Amatör Lig’i 4.sırada bitirmesine rağmen, PlayOut maçı oynayacak olan Çal Belediyespor, Süper Amatör Küme’den Bölgesel Amatör Lig’e çıkma mücadelesi veren Tavas ile tarihi bir maç yapacak.

FUTBOL SADECE FUTBOL DEĞİL

Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Futbol sadece futbol değil. Kültürleri, hemşehricilik bilincini, takımdaşlığı perçinleyen futbol, bir kentin sosyo-kültürel dokusuna da zenginlik katıyor. Tavas ile Çal arasındaki tatlı rekabet fıkralara bile konu olmuştur. Denizli’de oturan tüm Çallılar’ı Pazar günü saat 15.00’te maça bekliyoruz. Ayrıca, Çal yöresi olarak adlandırılan Bekilli ve Baklan’da oturan, Denizli’de oturan Bekilli ve Baklanlılar’ı, Çal’ı seven dostları, tüm Denizlili futbol severleri tarihi maça davet ediyoruz” diye konuştu.

ÇAL’IN MORALİ YERİNDE

Çal Garası’nın Başkanı Adnan Tatar ise, “Şampiyon olup 3.Lg’e çıkmak isterdik. Olanaklarımız ölçüsünde iyi bir sezon geçirdik, tecrübe edindik. Tavas Birlikspor maçına kilitlendik. Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyorum. Muhteşem taraftarımız ile görsel bir şölen sunacağız. Centilmence bir maç olacaktır. Tarihinde hiçbir şaibe olmayan Çal Garası, sahada mücadele edip, taraflı tarafsız herkesin taktirini toplayacaktır” dedi.

Çal Belediyespor, yarın kampa girecek.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.