enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3764
EURO
34,9749
ALTIN
2.325,67
BIST
9.078,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Çal’da Alparslan Türkeş Unutulmadı

Çal’da Alparslan Türkeş Unutulmadı
06.04.2018
A+
A-

MHP’nin merhum genel başkanı Alparslan Türkeş, ölümünün 21.yıl nedeniyle Çal’da anıldı.

Ülkü Ocakları Çal Şubesi, eski belediye binası önündeki parkta lokma döktürdü. Etkinliğe, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Kaymakam Yusuf Durani Dinç, jandarma ve polis merkezi yetkilileri, sivil toplum örgütlerinden temsilciler ve siyasiler katıldı.

Lokma dağıtımı esnasında dualar okundu. Dualar, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, Alparslan Türkeş ile şehitler için okundu. Duayı okutan görevli imam, “Dualarımızı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhlarına hediye eyledik. Kabul eyle Allah’ım. Vefatının 21.yıldönümünde anmakta olduğumuz başbuğ Alpaslan Türkeş’in de ruhlarına hediye eyledik dualarımızı, kabul eyle Allah’ım. Ruhun şad, mekanın cennet olsun Başbuğ’um. Kur’an, Turan, Ülküsü, vatanı için şehit olan şühedaları şad olsun. Yarabbim, Afrin’de şehit olan askerler, polislerimizin ruhlarına dualarımızı hediye eyledik” dedi.

“O‘NUN ÜLKÜSÜ UFKUMUZ OLMAYA DEVAM EDECEK”

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ise, “Merhum Alparslan Türkeş’i bir kez daha rahmetle anıyoruz. Ömrü boyunca vatan sevdalısı gençler yetiştiren rahmetli Türkeş, büyük bir devlet ve fikir adamıydı. O’nun ülküsü, ufku, ufkumuz olmaya devam edecektir. Bu vesile ile cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, aziz şehitlerimiz, gazilerimiz ve bu vatan için taş üstüne taş koyan herkesi bir kez daha rahmetle anıyoruz” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.