enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4490
EURO
34,5109
ALTIN
2.473,25
BIST
9.561,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Açık
22°C

Çameli’nde Çanakkale Zaferi Anması

Çameli’nde Çanakkale Zaferi Anması
18.03.2018
A+
A-

Çameli’de Çanakkale Zaferi’nin 103. Yılı ve Şehitler Günü dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi. Çameli Kaymakamlığı Çanakkale Zaferi’nin 103. yılı dolayısıyla yemek verdi.

Tören Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Buradaki törene Çameli Kaymakamı Semih Cembekli , Çameli Garnizon Komutanı Hamza Çil Çameli Belediye Başkan Yardımcısı Atila Aydın , Çameli İlçe Emniyet Müdürü Bilal Cingör ,Kamu Kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Çameli AK Parti İlçe Başkanı Tanju GÖKÖZ ,Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Bahtiyar Akyol sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Şehit Yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından bir konuşma yapan Çameli Anadolu lisesi Edebiyat Öğretmeni Canan Şenol Çanakkale Zaferi’nin hiçbir gücün bu vatanın birlik ve beraberliğini bozamayacağını dünyaya gösterdiğini ifade ederek bu vatan uğruna şehit olanların isimlerinin arş’a ruhlarının ise cennete intikal ettiğini söyledi. Çameli Kaymakamı Onur Özaydın ve Çameli Belediye Başkan Yardımcısı Atila Aydın tarafından çelenkler konuldu.

Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Anma Programı İse 19 Mart 2017 Pazartesi Günü Çameli İmam Hatip Ortaokulunda 10:00’da gerçekleşecektir.

***

Çameli Kaymakamlığı Şehit yakınlarına yemek verdi. Etkinliğe Kaymakam Semih Cembekli , Çameli İlçe Jandarma Komutanı Hamza Çil, Çameli Belediye Başkan Yardımcısı Atila Aydın Cumhuriyet Savcısı Sayın TANER GÜL, Emniyet Müdürü Bilal Cingöz , daire amirleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Kaymakam Semih Cembekli yemek öncesinde masaları gezerek şehit aileleri ve Gazilerle ile bir süre sohbet etti. Çameli Kaymakamı Semih Cembekli “Bu günde gerekirse Türk İnsanı Türk Milleti kendi bayrağı için , toprağı için, ülkesinin ve milletinin bekası için bugünde yaptığı gibi her türlü fedakarlığı, yiğitliği , kahramanlığı göstermeye hazır ve gösteriyor. Bundan hiç kimsenin şüphesi yok .Ben devletim adına milletim adına tekrar hepinize çok derin şükranlarımı sunuyorum . Her zaman başımızın üstünde yeriniz var .

Program Çameli Müftüsü Bayram DANACI Tarafından okunan dualardan sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.