enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4707
EURO
34,5512
ALTIN
2.472,87
BIST
9.563,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Açık
22°C

CANKURTARANDA CAN PAZARI

CANKURTARANDA CAN PAZARI
16.06.2018
A+
A-

Denizli-Antalya yolu Cankurtaran mevkinde aşırı yağış nedeni ile meydana gelen kaza sonrası adeta can pazarı yaşandı.

Denizli Pamukkale İlçesi’nin Cankurtaran Mahallesi’nde aşırı yağış nedeni ile kayganlaşan yolda meydana gelen kaza sonrası can pazarı yaşandı. Kaza sonrası çevrede bulunanların ilk müdahaleyi yaptığı ve araçtan indirdiği yaralılar olay yerine gelen ambulansla hastaneye sevk edildi.

Başkan Zolan Destek Oldu

Kaza sırasında olay yerinden geçen ve Tavas’a giden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin içinde bulunduğu konvoy da uzun süre yolun açılması için bekledi. Bu sırada gelen ambulans için yolun açılması gerekince Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, araçtan inerek yolun açılması için görevlilere yardımcı oldu. Konvoyda bulunan protokol üyeleri vatandaşların bir an önce hastaneye sevk edilmesi için de yoğun çaba sarf etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.