enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5562
EURO
34,8667
ALTIN
2.427,00
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

ÇELİK KASA HIRSIZLARI POLİS TELSİZLERİYLE YAKALANDI

ÇELİK KASA HIRSIZLARI POLİS TELSİZLERİYLE YAKALANDI
02.03.2018
A+
A-

Antalya ve Denizli’de aranan biri cezaevi firarisi, 3 şüpheli Denizli Emniyet ekiplerince yakalandı.

23/02/2018 günü Denizli’de İncilipınar mahallesinde bir işyerinden çelik kasa çalınması olayı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri  olayla ilgili incelem başlatmıştı. Yapılan çalışmalar sonucu olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 3 şüphelinin, Antalya ilinde ikametten hırsızlık ve oto hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikten sonra Denizli’ye geldikleri tespit edildi. Ayrıca 21/02/2018 günü Kervansaray mahallesindeki bir restauranttan çok miktarda alkollü içki çalınması olayını da gerçekleştirdikleri tespit edilen şüpheliler.

28/02/2018 günü Denizli ve Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerimizin müştereken yaptıkları operasyon sonucu şüpheliler Denizli’de yakalandı. Şüphelilerden S.Ç’ nin sahte kimlikle dolaştığı, cezaevi firarisi olduğu ve 16 dosyadan 20 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı anlaşıldı. Şüphelilere ait kullanmış oldukları araçta yapılan aramada polis telsizleri, biber gazları, dürbün, kilit açmaya yarayan özel aparatlar ve çalmış oldukları içkiler ele geçirildi. Olaylarla ilgili şüpheliler adli mercilere sevk edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.