enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5237
EURO
34,7479
ALTIN
2.491,58
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
29°C

‘Çeyrek Asırlık Genç Bir Çınar’ PAÜ’de Onur Günü

‘Çeyrek Asırlık Genç Bir Çınar’ PAÜ’de Onur Günü
12.12.2017
A+
A-

 Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü’nün düzenlediği ‘Akademik Atama, Yükseltme ve Ödül Töreni’ 14 Aralık Perşembe günü saat 14.00’te PAÜ Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın öncülüğünde gerçekleştirilecek törende, akademik atama ve yükseltmeleri yapılan öğretim üyelerine cübbeleri giydirilecek. Bunun yanında, Pamukkale Üniversitesi’ni ulusal düzey yarışmalarda başarıyla temsil eden ve ödül alan öğretim üyelerine, 2016 Bilim, Sanat, Hizmet, Teşvik ve Başarı Ödüllerini alan öğretim üyelerine ve son olarak Pamukkale Üniversitesi’nde 25. çalışma yılını tamamlamış akademik ve idari personele plaket ve hediye takdimi gerçekleştirilecek.

Hüseyin Bağ Giydirecek

2017 yılında Pamukkale Üniversitesi’nde akademik atama ve yükseltme alan 74 profesör, 85 doçent ve 127 yardımcı doçente cübbelerini Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ giydirecek.

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen törende ayrıca, ulusal düzeyde ödül alan 6 öğretim üyesi ve ödüllü proje ekibi, 2016 yılında bilim ödülü alan 15 öğretim üyesi, onur konuğu olarak davetli emekli 24 öğretim üyesi ile PAÜ’de 25 yılını dolduran 25 akademik ve idari personele plaket ve hediye takdimi yapılacak.

Plaket ve hediye takdiminin ardından tören davetlilere verilecek ikram ile son bulacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.