enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3627
EURO
34,9648
ALTIN
2.326,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Cezaevindeki Cinayetin Zanlısı Konuştu

Cezaevindeki Cinayetin Zanlısı Konuştu
01.11.2017
A+
A-

Denizli’nin Honaz ilçesindeki D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda bir mahkumun çıkan kavga sonucu ölümüyle ilgili davanın görülmesine başlandı.

Denizli D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda hükümlü Emre İregör’ün Ağustos ayında aynı koğuşta kalan Deniz Ç., tarafından çıkan kavgada boğularak öldürülmesiyle ilgili açılan davanın ilk duruşması görüldü.
Denizli 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, öldürülen İregör’ün avukatı ile yakınları ve tutuklu sanık Deniz Ç.’nin avukatı katıldı. Denizli D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundan Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla mahkemeye bağlanan Deniz Ç., pişmanlık duyduğunu dile getirdi. Deniz Ç., Emre İregör’ün daha sonra koğuşa geldiğini ve uyuşturucu bağımlısı olduğunu iler sürerek, “Geceleri ses çıkaran ranzamı bağlamak için bahçeden ip buldum ve ranzamı onarmaya çalışıyordum. O sırada herkes sporda idi. Emre içeri girdi. ‘Burada ne işin var?’ diye sordum. Bana ağır ithamlarda bulundu. Sonra yatağın üzerindeki ipin topuzuyla bana vurdu. Aramızda kavga büyüdü, kendimden geçtim, elime ipi aldım. Sonrasını anlatmak istemiyorum. Ben onu öldürmesem o beni öldürecekti. İpi kesinlikle Emre’yi öldürmek için koğuşa getirmedim. Kasıtlı bir olay değildi” dedi.
İfadesinin ardından mahkeme duruşmayı erteledi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.