enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4831
EURO
34,5443
ALTIN
2.475,04
BIST
9.526,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Açık
22°C

CHP Pamukkale Çalışmalarına Start Verdi

CHP Pamukkale Çalışmalarına Start Verdi
14.05.2018
A+
A-

CHP Pamukkale İlçe Örgütü, 24 Haziran seçimlerinin startını bugün Zeytinköy Mahallesi’ndeki saha çalışmalarıyla başlattı.

Partili saha gönüllülerinden ve ilçe yöneticilerinden oluşan ekip, gün boyunca İlçe Başkanı Avukat Osman Tabu ve parti yöneticilerinin koordinesinde 24 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce için seçmenlerle birebir görüşerek destek istedi. Tüm diğer yöntemlerin yanısıra seçmenle birebir temasın, varsa seçmenlerin çekincelerini gidermenin ve gelecek beklentisini anlatmanın en iyi yönteminin alan çalışması olduğunu belirten İlçe Başkanı Osman Tabu, “Biz bu seçimde milletimizin tercihini; demokrasi, özgürlük, sağduyu ve huzurdan yana kullanacağına inanıyoruz. Ülkemizin 16 yıllık AKP İktidarından sonra bugün geldiğimiz noktada hala terör, eğitim, ekonomi, işsizlik, adalet, insan hakları gibi pek çok meselede 2002’de mevcut olan tüm kronik sorunlarının devam ettiği ve hatta bir kısmının daha da vahim bir hale geldiği halkımız tarafından da ifade edilmektedir. Toplumu bölerek siyaset yapmanın, insanları ötekileştirmenin artık prim yapmadığı ortaya çıkmıştır. Yerel seçimleri ve takiben genel seçimi kaybedeceğini anlayan  iktidar partisinin eli ayağına dolaşmıştır. Metal yorgunlugu diye ifade edilen paslanma ve çürüme, her köşeye sirayet etmiştir. Sürekli seçimleri zamanında yapmakla öğünen AKP, bu kez apar topar bir baskın seçim ile iktidarını koruma telaşına düşmüştür. Bu erken seçim; milletimiz ve ülkemizin geleceği adına bir fırsattır. Halkın tercihi binlerce milyonlarca tamam yanıtıyla zaten açıkça ifade edilmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri olarak bizler, alanlarda fedakarca çalışan gönüllülerimizle bir bütün olarak 24 Haziran akşamı yorgunluğunu atacağımız yoğun çalışma temposuyla bu süreci başarıyla tamamlayacağız. Çalışmalarımıza güç katan gönüllerimize ve her adımda, her kapıda bize güç veren seçmenlerimize şükranlarımızı sunarız. 24 Haziran’da özgürlükten ve tüm kurum ve kuralları gerçek bir demokrasiden yana olanlar kazanacak, Türkiye’m kazanacak” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.