enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3425
EURO
35,1086
ALTIN
2.309,83
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

CHP’de miting havasında devir teslim töreni

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) geçtiğimiz hafta sonu İl kongresini yaparak yeni İl Başkanını seçti. Bugün CHP İl Binası’nda ise devir teslim töreni miting havası içinde yapıldı.

CHP’de miting havasında devir teslim töreni
20.02.2020
A+
A-

CHP’ de kongreler süreci geçtiğimzi hafta sonu yapılan 37. Olağan İl Kongresi ile sona erdi. 615 delegenin oy kullandığı seçimde 307 oy alan Bülent Nuri Çavuşoğlu CHP Denizli İl Başkanı seçildi. Bugün il binasında yapılan devir teslim ile Çavuşoğlu resmen de İl Başkanlığı koltuğuna oturdu. Yapılan devir teslim törenine CHP ilçe başkanları, gençlik kolalrı başkanları, kadın kolları başkanları ve bir çok CHP’li katılım sağladı.

AKBABA: YÜRÜYÜŞÜMÜZ İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜDÜR”

Devir teslim töreni için İl Binası önünde kalabalık oluşturan kitle demokrasi şöleni havasında devir teslim törenini geçirdi. Törende konuşan CHP Eski İl Başkanı Mahir Akbaba “CHP ve CHP’liler olarak büyük bir mücadelenin içerisindeyiz. Bu mücadelenin içinde hep birlikte çok çalıştık, hep çalıştık ve çalışmaktan da mutlu olduk. Başarı bizler için toplumsal başarıdır, toplumun mutlu olmasıdır, toplum için çok büyük bir mücadeleyi hep birlikte sürdürdük. Bugünden itibaren de, başkan nasıl benim sol yanımda durduysa bende artık onun sol yanında olacağım. Yürüyüşümüz iktidar yürüyüşüdür, hep birlikte iktidara yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

“CUMHURİYET’E KARŞI YAPILMIŞ EN UFAK BİR YANLIŞ VARSA, HESABINI SORACAĞIZ”

Yeni İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ise konuşmasında “Dönemi içerisinde CHP’ye vermiş olduğu katkılar saymakla bitmez. Biz bu katkılar için sayın başkanıma bir kez daha teşekkür ediyorum. 97 yıllık çınarın daha da büyümesi için herkes kendince katkı koydu. Bunun içinde sizlere minnettarız.

Bu kongre döneminden sonra daha fazla çalışma içerisine girdik. Hep dediğimiz gibi siyaseti tek bir amaçla yapıyoruz; o da sokakta örgütlenmek ve daha fazla insana ulaşmak için. Bundan sonra Denizli özelinde Cumhuriyet’e karşı yapılmış en ufak bir yanlış varsa, hep birlikte gideceğiz o yanlışın hesabını soracağız.  Bugün gördüğüm tablo tam da bunun başlangıcı. Hepinize teşekkür ederim.” dedi.

ÇAVUŞOĞLU’NDAN KARAHAN GÖNDERMESİ

Devir teslim töreninde konuşma yapan Çavuşoğlu konuşmasında Denizli Valisi Hasan Karahan’a gönderme yaptı. Çavuşoğlu’nun sarfettiği sözler kalabalık tarafından dakikalarca alkışlandı. Çavuoğlu Vali göndermesinde “Kimsenin 97 yıllık çınarı yok sayması mümkün değildir. Sayın Vali’nin CHP ve İYİ Parti milletvekillerini ziyaret etmemesi çok manidar bir davranıştır. Buradan Sayın Vali’ye sesleniyorum. Yaptığınız protokol ihlalleri devam ederse Valilik Binası önüne gelmekten de geri durmayız” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.