enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Cinayet Kurbanı Genç Kadın Sonsuzluğa Uğurlandı

Cinayet Kurbanı Genç Kadın Sonsuzluğa Uğurlandı
28.09.2017
A+
A-

Denizli dün kadın cinayetlerine yeni bir kurban verdi. Zübeyde Hanım Caddesi’nde park edilmiş bir araç içerisinde 7 yıllık sevgilisi tarafından öldürülmüş olarak bulunan Pınar Eliuz, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Gazeteci Nuri Kaplan’ın kardeşi olan daha hayatının baharında olan genç kadının ölümü sevenlerini ve basın camiasını yasa boğdu.

Denizli dün bir kadın cinayeti ile büyük şok yaşadı. Kadına şiddetin her geçen gün arttığı Türkiye’de genç bir kadın daha kendini bilmez bir adamın kurşunlarına hedef oldu. 31 yaşındaki Pınar Eliuz, 7 yıllık erkek arkadaşı tarafından otomobilde öldürüldü.

Genç kadının ölümü ailesi kadar basın camiasının da yüreğini yaktı.Gazeteci Nuri Kaplan’ın kardeşi olan Pınar Eliuz, 7 yıldır hayatını cehenneme çeviren ve dün de artık tamamen ayrıldığını söylemek için buluştuğu sevgilisi Mustafa K.’nın kurbanı oldu.

Kadına şiddetin son kurbanı olmasını dilediğimiz 31 yaşındaki Pınar Eliuz, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Tabutuna hiç giyemeyeceği duvak konan Eliuz için, Ulu Camii’de öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

Cenazede başta gazeteci Nuri Kaplan olmak üzere genç kadının sevenlerinin güçlükle ayakta durduğu görüldü. Kılınan cenaze namazının ardından talihsiz kadın Kayhan Mezarlığı’nda toprağa verildi.

DENİZLİ DEDA HABER AİLESİ olarak, Pınar Eliuz’a Allah’tan rahmet, başta gazeteci arkadaşımız Nuri Kaplan olmak üzere sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Yorumlar
  1. ezgi bobur dedi ki:

    allah rahmet eylesin