enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3687
EURO
34,9670
ALTIN
2.325,46
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ŞAHİT OLDU

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ŞAHİT OLDU
20.08.2017
A+
A-

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kızı Fatma Zeybekci ile iş adamı Sait Özkan’ın oğlu İbrahim Özkan, dünya evine girdi. Anemon Otel’de düzenlenen nikah töreninde ikilinin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıydı.

Nikah şahitliğini ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov, Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar yaptı.

Tüm Denizli’nin bir süredir beklediği düğün gerçekleştirildi. Önce öğle saatlerinde Kayalar Düğün Salonunda yapılan düğün töreni daha sonra Anemon Otel’de düzenlenen nikah töreni ile devam etti. Nikah törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov, Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Başbakan Yardımcıları Bekir Bozdağ ve Mehmet Şimşek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, eski bakanlar Taner Yıldız ve Efkan Ala, AK Parti Grup Başkan Vekilleri Mustafa Elitaş ve Mehmet Muş, 60’ın üzerinde milletvekili, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, bakan yardımcıları, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı.

EVLİLİK CÜZDANINI ERDOĞAN VERDİ

İmzaların atılmasının ardından evlilik cüzdanını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fatma Özkan’a verdi. Erdoğan, “Zeybekci ve Özkan ailelerinin biricik yavrularının nikah şahitlerini bizler resmi, sizler fahri şahitler olarak gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Aynı yastıkta kocasınlar. Evlilik uzun bir yolculuk iyi gün var, kötü gün var. Mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır. Her zaman bir nasihatim var. Bildiğiniz gibi bir olursa garip, iki olursa rakip, üç olursa denge, dört olursa bereket olur, gerisi Allah kerim olur. İnşallah babasından, annesinden geri kalmaz. Güçlü milletler güçlü ailelerle olur. Gençlerimiz de güçlü bir ailenin temelini atıyorlar” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.