enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5997
EURO
34,8055
ALTIN
2.500,72
BIST
9.438,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Demokratik Katılım Grubu Denizli Tabip Odası’na Adaylığını Açıkladı

Demokratik Katılım Grubu Denizli Tabip Odası’na Adaylığını Açıkladı
13.04.2018
A+
A-

15 Nisan’da yapılacak olan Denizli Tabip Odası seçimleri öncesinde Demokratik Katılım Grubu, Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda düzenlediği toplantı ile adaylığını açıkladı.

Düzenlenen basın toplantısına;  Yönetim Kurulu Başkan Adayı Doç. Dr. Muray Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. “ Demokratik Katılım Grubu olarak, bağımsız, demokratik, katılımcı, yenilikçi, güler yüzlü, barışçı, şefaf, birleştiren ve mücadeleci değerlerle bir araya geldik” diyen Başkan Adayı Murat Kutlu, “Devasa hale gelmiş sorunlarımızın sadece yönetim organlarına indirgenmiş çabalarla çözülemeyeceğinin farkındayız. Hekimlerin gücünün ortaya çıkarılmasının yegane yolunun tabip odalarının hekimlerin kendilerini ifade edecekleri, seslerini duyuracakları ve ortaklaştıracakları demokratik ortamların sağlanmasından geçtiğine inanan hekimlerden oluşuyoruz. Hekimlerinin sorunlarına sahip çıkmasının yanında kendini gerçekleştirecekleri kültürel ve sanatsal faaliyetleri ve sosyal buluşmaların geliştirilmesinin tabip odasının öncelikleri arasında olduğuna inanıyoruz” dedi. Başkan Adayı Murat Kutlu, aday olma nedenlerini şu ifadelerle açıkladı:

“Özel hastaneler, kamu hastaneleri, acil servisler, aile sağlığı merkezleri ve iş yerleri gibi hekimlerin görev yaptığı her kurumda yaşamakta olan sorunları çözmek için aday olduk. Hekimlerin özlük haklarını, iş ve gelir güvencesini, mesleki bağımsızlığını, mesleki ve mezuniyet sonrası eğitim olanaklarını arttırmak için aday olduk. Doğasının tahrik edilmediği, halkının sağlıklı beslenebildiği, çocukların laik, demokratik, adil ve barışçıl bir sistem içinde bir arada büyüdüğü bir Türkiye içi aday olduk”.

Yönetim Kurulu Listesi şu şekilde;

-Doç. Dr. Murat Kutlu

-Dr. Sefa Gez

-Dr. Nevin Özcan

-Dr. Şefiye Aslı Şirin

-Dr. Zeki Yalçınoğlu

-Dr. Gülşah Cengiz Tuna

-Dr. Denizli Nalbantoğlu

Onur Kurulu Adayları

-Dr. Ümit Eryılmaz

-Dr. Yüksel Yüksel

-Prof. Dr. Esat Adıgüzel

-Dr. Tugay Sehil

-Dr. Bilal Erdoğan

-Dr. Tugay Sehil

Denetleme Kurulu Adayları

-Dr. Havva Şahin

-Dr. Mehmet Kocaman

-Dr. Anıl Altan

TTB Büyük Kongre Delege Adayları

-Prof. Dr. Süleyman Demir

-Dr. Azime Bilgiç

-Dr. Sema Tursun

-Dr. Ümit Nurhan

-Dr. Mahir Dönmez

-Dr. Öğretim Üyesi Esin Avcı Çiçek

-Dr. Kürşat Ozaner

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.