enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Denizli Büyükşehir’de İki Başkanın Fotoğrafları Neden Kaldırıldı?

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde tarihi boyunca 24 belediye başkanı görev aldı. Ancak belediyenin resmi sitesi ve belediyenin içerisinde bulunan başkanlar köşesinde 22 belediye başkanının fotoğrafları ve bilgileri bulunuyor. Peki eksik olan 2 belediye başkanları kimler ve neden yer almıyorlar?

Denizli Büyükşehir’de İki Başkanın Fotoğrafları Neden Kaldırıldı?
A+
A-

136 yıllık geçmişinde Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde 24 belediye başkanı görev aldı.Hacı Molla Ahmet Efendi ile başlayan başkanlık tarihi, bugün Osman Zolan ile devam ediyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin tarihinde 24 başkan olmasına rağmen belediyenin resmi sitesi ve belediyenin içerisinde bulunan başkanlar köşesinde 22 belediye başkanının fotoğrafları ve bilgileri bulunuyor. Belediyenin tarihinden silinen ise 2 belediye başkanı var.

BAŞKANLAR KÖŞESİNDE YER ALMIYORLAR

Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne başkanlık etmiş ancak şeref kürsüsünde yer alamayan iki başkan ise 1980 darbesinde askeri cunta tarafından göreve getirilen Nihat Yalaz ve Ahmet Acar. 1980-1984 arasında 1 dönem görev yapan iki başkandan Nihat Yalaz 1 sene görev alırken, 15 Temmuz Şehitleri Delikliçınar Meydanı’nda bulunan ‘Atlı Atatürk’ anıtı yaptıran Ahmet Acar ise 3 yıl görev yaptı.

PEKİ NEDEN KALDIRILDILAR?

Edinilen bilgeye göre,Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin darbeci zihniyete karşı tepkisini koymak için bu iki başkanı kürsüden indirdi.

Bu karede iki başkanın fotoğraflarının söküldüğü, diğer fotoğrafların ise kaydırıldığı görülüyor.

HABER:ORAL CAN TATAR

Yorumlar
  1. Fevzi Özdemir dedi ki:

    Iyi yapmışlar,ellerine sağlık..