enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6067
EURO
34,7737
ALTIN
2.490,71
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Denizli Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Hazırlanıyor

Denizli Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Hazırlanıyor
06.04.2018
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yarın yapılacak AK Parti Denizli İl Kongresi’nin gerçekleştirileceği spor salonunda hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarın öğleden sonra 16.00’da Denizli’de olması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Güngör Spor Salonu’nda yapılacak patisinin il başkanlığı kongresine katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kongre öncesinde vatandaşlara da seslenmesi bekleniyor. Kongrenin yapılacağı spor salonunda belediye tarafından başlatılan hummalı çalışma devam ediyor.

Sokaklar Donatıldı

Spor salonuna çıkan cadde ve sokaklardaki kaldırımlar polis tarafından demir bariyerlerle kapatılmaya başlandı. İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir kongre için spor salonunda alınan güvenlik önlemlerini yerinde incelerken, ayrıca gerek gördüğü yerlerde güvenlik önlemi alınması konusunda da yardımcılarına gerekli talimatları verdi. Belediye ekipleri ise spor salonunun çevre düzenlemesi, temizliği ve salonun eksikliklerinin giderilmesi konusunda çalışma yaptı. Kongrenin yapılacağı salonun çevresindeki binalara Erdoğan’ın posterleri ile Türk bayrağı ve AK Parti bayrakları da asıldı.

Salonda vinç yardımıyla ses ve görüntü sistemleri de hazırlanmaya başlandı. Bugün öğleden sonra hız kazanan hazırlık çalışmalarının yarın programın başlayacağı saate kadar sürmesi bekleniyor.

DENİZLİ-İHA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.