enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5589
EURO
34,6816
ALTIN
2.415,72
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
30°C

Denizli haftalık gazete.. Denizli Deda Haber öne çıkan haberleri seçti

Denizli haberleri, Denizli’de haftanın öne çıkan olayları, son gelişmeler Denizli Deda Haber’in haftalık gazetesinde. Denizli Deda Haber öne çıka haberleri derledi.

Denizli haftalık gazete.. Denizli Deda Haber öne çıkan haberleri seçti
22.03.2020
A+
A-

Bakan koca yeni sayıları açıkladı.. Vaka ve ölü sayılarında ciddi artış var!

*Bakan koca yeni sayıları açıkladı.. Vaka ve ölü sayılarında ciddi artış var!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’nin Koronavirüs ile mücadelesinde bugünkü vaka ve sayısını paylaştı.

Haberi okumak için fotoğrafa tıkla!

1-Denizli’de, 10 maddelik Korona Virüs tedbiri kararları açıklandı(20 Mart)

Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi’nin (Covid-19) salgınına karşı aldığı kararlar açıklandı. 10 maddelik tedbir kararları oybirliği ile kabul edildi. Kararlarda düğünlerin iptal edilmesi, kapalı pazar yerlerinin kullandırılmaması ve cenazelerde kalabalık oluşturulmaması gibi önlemler dikkat çekti.

Haberi okumak için fotoğrafa tıkla!


2-İYİ Parti Denizli’de ilçe kongreleri tamamlandı! İşte İlçe Başkanları!(16 Mart)

İYİ Parti Denizli’de, 8 Şubat 2020 tarihinde Acıpayam İlçe Kongresi ile başlayan 2. Olağan kongre süreci dün yapılan Çal ve Bozkurt ilçe kongreleri ile tamamlandı.

Haberi okumak için fotoğrafa tıkla!


3-Denizli’de Koronavirüs toplantısı.. Vali Karahan, şüpheli vaka sayısını açıkladı!(17 Mart)

Çin’de başlayarak tüm dünyayı tehdit etmeye devam eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından Pandemi olarak nitelendirilen Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı bugüne kadar Denizli’de uygulanan tedbirler ve ilave alınacak önlemler Vali Hasan Karahan başkanlığında Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısında değerlendirildi. Vali Karahan Denizli’de 2 şüpheli vaka olduğunu açıkladı.

Haberi okumak için fotoğrafa tıkla!


4-Korona virüs nedeniyle Denizli’de sokaklar bomboş kaldı(17 Mart)

Korona virüsü tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından alınan kafe, çay bahçesi, kıraathane ve kahvehane gibi iş yerlerinin kapatılma kararı Denizli’de de uygulandı. Önlemler kapsamında esnaf geçici süreliğine dükkanlarına kilit vurup, kepenk kapattı.

Haberi okumak için fotoğrafa tıkla!


5-Denizli Leodikya’da 2 bin yıllık güneş saati bulundu (17 Mart)

Denizli’de bulunan ve dünyanın en eski antik kentlerinden birisi olma özelliği taşıyan Leodikya Antik Kenti’nde 2 bin yıllık özel bir güneş saati bulundu.

Haberi okumak için fotoğrafa tıkla!


6-Koronavirüs’ten kolonya ile korunayım derken egzama olmayın!(17 Mart)

Deri ve Zührevi Hastalıkları Hekimi Uzm. Dr. Figen Yelmen Tosun, korona virüsü sebebiyle artan el antiseptikleri ve kolonya kullanımlarının aşırıya kaçmaması gerektiğine dikkat çekerek, “Kolonyalar en az yüzde 70-80 alkol bulunduran ürünler olduğu için tıpkı alkol bazlı el dezenfektanları gibi ellerimizdeki deri bariyerini bozarak egzamalara neden olurlar” dedi.

Haberi okumak için fotoğrafa tıkla!


7-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koronavirüs’e karşı 100 milyar liralık paket açıkladı!(18 Mart)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Corona virüsüne karşı alınan ekonomik tedbirler kapsamında 100 milyar TL’lik bir paket açıkladı. Erdoğan, açıkladığı pakette emekli ikramiyesi, en düşük emekli maaşı, KDV indirimi, kredi ve faiz ödemelerinde ötelemeler dikkat çekti.

Haberi okumak için fotoğrafa tıkla!


8-Bakan Kasapoğlu açıkladı.. Ligler ertelendi!(19 Mart)

Türkiye’de Nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanması planlanan ligler flaş bir karar ile ertelendi. Spor camiasının büyük korku içinde olduklarını belirterek karara tepki göstermesinin ardından adeta sporcuların da insan olduğu hatırlanarak futbol, basketbol ve voleybol ligleri ileri bir tarihe ertelendi.

Haberi okumak için fotoğrafa tıkla!


9-Yaşlılar Korona virüsüne aldırış etmeyince banklar söküldü (19 Mart)

Denizli’de kalabalık şekilde oturan vatandaşlar Korona virüsü dolayısıyla uyarıları dikkate almayınca belediye ekipleri çareyi bankları sökmekte buldu.

Haberi okumak için fotoğrafa tıkla!



10-ÖSYM’den 9 sınava erteleme.. İşte ertelenen sınavlar! (19 Mart)

ÖSYM, koronavirüs önlemleri kapsamında 2020 sınav takviminde güncelleme yaptı, 9 sınavın tarihini erteledi.

Haberi okumak için fotoğrafa tıkla!


11-Pamukkale ziyarete kapatıldı!(19 Mart)

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Türkiye genelindeki ören yerleri 30 Mart’a kadar katıldı. Bundan dolayı Pamukkale ve Laodikeia’da 30 Marta kadar kapalı kalacak.

Haberi okumak için fotoğrafa tıkla!


12-Pazarda manavda ve markette meyve sebze seçme dönemi bitti!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, market, pazar ve manavlarda sebze-meyvelerin seçilerek alınmasının koronavirüs önlemleri kapsamında yasaklandığını duyurdu. Bakanlık, alınan tedbirlerle ilgili 81 ilin valiliğine genelge gönderdi.

Haberi okumak için fotoğrafa tıkla!


12-Çin’de hazırlanan ‘Korona Virüs El Kitabı’ Türkçe’ye çevrildi(21 Mart)

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs pandemisi çok sayıda ölüme yol açtı. Virüsün ortaya çıktığı ve artık kontrol altına alınmaya başlandığı Çin virüs hakkında bir el kitabı hazırladı. Çinliler tarafından el kitabı Korona Virüs ile mücadeleye ışık tutacak. Korona Virüs el kitabını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz!

Haberi okumak için fotoğrafa tıkla!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.