enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3807
EURO
35,0595
ALTIN
2.326,54
BIST
9.116,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Denizli Mimarlar Odası Sosyal Etkinliklerine Hız Verdi

Denizli Mimarlar Odası Sosyal Etkinliklerine Hız Verdi
A+
A-

Denizli Mimarlar Odası Bulutsuzluk Özlemi Konseri ile sosyal etkinliklerine hız veriyor.

Geçtiğimiz aylarda yapılan seçimlerle göreve gelen Mimar Odası Denizli Şubesi Başkan Serdar Alayont ve yönetimi, sosyal aktivitelere hız vereceklerini açıklamıştı. Yönetim, büyük bir organizasyonla 18 Nisan Çarşamba günü Bulutsuzluk Özlemi’ni mimarlar ve Denizlililerle buluşturuyor.

Oda seçimlerinden önce yaptığı açıklamada zorlu bir dönemden geçtiklerini dile getiren Başkan Alayont, bu süreçte, meslek örgütlüğünün yanı sıra Denizli Sivil Toplum Örgütlülüğünü de ön plana çıkaracak önemli etkinliklere imza atacaklarını ifade etmişti.

Bulutsuzluk Özlemi 18 Nisan’da Denizli’de

Odanın gerçekleştirdiği Sosyal Aktiviteler çerçevesinde, 30 yılı aşkın süredir Türk rock müziğinin sınırlarını belirleyen ve çocukluğumuzu en güzel şarkılarıyla hatırlatan Bulutsuzluk Özlemi, 18 Nisan Çarşamba günü Route’da mimarlar ve Denizlililerle buluşacak. Konser öncesi Bulutsuzluk Özlemi Solisti Nejat Yavaşoğulları, saat 17:00’da Makine Mühendisleri Odası toplantı salonunda söyleşi gerçekleştirilecek.

TMMOB Denizli Mimarlar Odası Başkanı Mehmet Serdar Alayont, “Yönetime gelmeden önce sosyal aktivitelere ağırlık vereceğimizi söylemiştik. Bu nedenle de ilk olarak Bulutsuzluk Özlemi’ni mimarlar ve sevenlerle buluşturacağız. 18 Nisan Çarşamba günü Route’da yapılacak olan konserimize tüm rock severleri bekliyoruz.” dedi.
Konser biletlerini Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nden ve Route’dan temin edebilirsiniz.
Mimarlar Odası Denizli Şubesi sosyal etkinlikler kapsamında 26 Mart’ta Evora Şantiyesi’ne teknik gezi, 29 Mart’ta Doç. Dr. Deniz Dokgöz ile söyleşi, 4 Nisan’da film gösterimi, 9 Nisan’da Doç. Dr. Burak Altınışık ve Doç. Dr. Işıl Uçman Altınışık ile Mimar Sinan Haftası söyleşisi gerçekleştirdi.

Mimarlar Odası Denizli Şubesi haber ve etkinlikleri için bizi takip edin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.