enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5431
EURO
34,9157
ALTIN
2.429,23
BIST
9.699,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Denizli OSB’de ‘Bireysel ve Kurumsal Marka Olmak’ Semineri

Denizli OSB’de ‘Bireysel ve Kurumsal Marka Olmak’ Semineri

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ve Final Okulları işbirliği ile Ulusal Kelebek Projesi kapsamında düzenlenmiş olan “Bireysel ve Kurumsal Marka Olmak” konulu seminer Denizli OSB Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Seminer, Kariyer Koçu, Ulusal Kelebek Projesi’nin Kurucusu, “Kelebeğim Olur Musun?” kitabının yazarı Yelda Yolay Kazanoğlu tarafından verildi.

”Kurumlar için verimlilik ve markalaşmanın en önemli unsurudur”

Kazanoğlu, “Kurumsal iletişim, bir kuruluşun hedeflediği kitleye yönelik olarak tüm iletişim kanallarının etkin ve çalışır durumda olmasına yönelik faaliyetlerin bütünüdür. Bu yönüyle kurumlar için verimlilik ve markalaşmanın en önemli unsurudur. Markalaşma ise kuruma kalite, güven ve başarı sağlar.” dedi.

Kitap karşılığında vermiş olduğu seminerler ile daha çok kütüphane kurmak misyonunda olan Yelda Yolay Kazanoğlu; “2013 yılında ilk tohumlan atılan Kelebek Projesi, resmi kurumların onayı ve sponsor firmaların desteği ile Denizli’den Türkiye çapına yayılan Ulusal Kelebek Projesi haline gelmiştir. Bu anlamlı projemizi destekleyen, sosyal vicdani sorumluluk projemize sahip çıkan, büyüten herkese çok teşekkür ederim. Projemizle tüm Türkiye’ye bilgi, kültür, sanat, bilim ve ihtiyaç olan her şeyi sevgiyle taşımayı hedefliyoruz.” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.