enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3237
EURO
35,0903
ALTIN
2.300,90
BIST
9.075,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Denizli Valisi Karahan Karne Dağıttı

Denizli Valisi Karahan Karne Dağıttı
19.01.2018
A+
A-

187 Bin 658 Öğrenci Yarı Yıl Tatiline Çıktı

2017-2018 yeğitim-öğretim yılının birinci dönemi bugün sona erdi. Denizli’de 187 bin 658 öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline başladı. Denizli Valisi Hasan Karahan öğrencileri heyecanlı günlerinde yalnız bırakmadı ve karne dağıttı. Vali Karahan öğrencilerden yarıyıl tatilini bol bol kitap okuyarak ve dinlenerek geçirmelerini istedi.

Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulun’da düzenlenen karne dağıtım törenine; Denizli Valisi Hasan Karahan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, öğrenciler ve veliler katıldı.

Burada sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Vali Karahan, karneleri sınıf öğretmenlerinden alarak heyecanlı bir şekilde bekleyen öğrencilere dağıttı. Renkli anların yaşandığı karne dağıtım töreninde Vali Karahan, öğrencileri başarılarından dolayı kutladı. Öğrencilerin ve velilerin fotoğraf çektirme isteğini de kırmayan Vali Karahan, öğrencilerden yarıyıl tatilini bol bol kitap okuyarak ve dinlenerek geçirmelerini istedi. Okulda öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Karahan, öğretmenlerle görüşerek sohbet etti.

“Kütüphanemi Seviyorum Projesi”

Karnelerin dağıtımından sonra satranç turnuvasında madalya kazanan öğrencilere ve “Kütüphanemi Seviyorum Projesi” kapsamında en fazla kitap okuyarak ödül almaya hak kazanan öğrencilere ödülleri Vali Karahan tarafından verildi.

 

Hatıra Fotoğrafı Çekildi

Ödüllerin verilmesinin ardından öğrenciler tarafından hazırlanan karne konulu Hacivat Karagöz gösterisini izleyen Vali Karahan daha sonra “Kardeşimde Giysin” Projesi kapsamında oluşturulan sosyal alanın açılışını gerçekleştirdi. Öğretmenlerle hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından program sona erdi.

Okullar Ne Zaman Açılacak?

Denizli’de bulunan 187 bin 658 öğrenci ve 14.355 öğretmen 2017-2018 eğitim-öğretim yılının birinci dönemini tamamladı. 2017-2018 eğitim öğretim yılının 2. Dönemi 5 Şubat’ta başlayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.