enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3659
EURO
34,9545
ALTIN
2.325,09
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Denizli Zafer Bayramını Kutladı

Denizli Zafer Bayramını Kutladı
30.08.2017
A+
A-

30 Ağustos Zafer Bayramı Türkiye’de ve Denizli’de büyük bir coşku ile kutlandı. Denizli Valiliği önünde kutlanan Zafer Bayramına Denizli Protokolü ve vatandaşlar katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Denizli’de sabah 09:30’da valilik önünde Atatürk Anıtına çelenk koyma merasimi ile başladı. Törene Denizli Valisi Hasan Karahan, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin,11 ‘inci Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Topçu Kur.Alb.Gültekin Yaralı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ, Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, CHP İl Başkanı Teoman Sancar, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Karahan, Yaralı ve Zolan Halkı Selamladı

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Vali Hasan Karahan,11 ‘inci Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Topçu Kur.Alb.Gültekin Yaralı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’nın askeri araç üstünde halkı, gazileri, askerleri selamlaması ile başladı. Program Şehitler için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile devam etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Mesajı Okundu

Programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladığı mesaj okundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Türkiye’ye kazandırdığı şanlı zafer ve 15 Temmuz mesajları yer aldı. Askeri personel komutanının günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam eden program şiirler ile devam etti.

Kız Öğrencinin Şiiri Duygulandırdı

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı bir kız öğrenci ve bir askeri personelin okuduğu şiirler herkesi duygulandırdı. Kazım Kaynak Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi kız öğrencinin şiiri büyük alkış aldı.

Geçişlerle son Buldu

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı Halk oyunları gösterisi, Muharip Gazilerin Askeri Araç ile geçişi, Sporcuların bayrak ve Atatürk posteri ile geçişi ve mehteran geçişi ile son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.