enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4757
EURO
34,9765
ALTIN
2.433,37
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Denizli’de Askerlerin Zehirlendiği İddiası

Denizli’de Askerlerin Zehirlendiği İddiası
02.06.2018
A+
A-

Denizli’de bugün akşam saatlerinde meydana gelen olay askeriyede alarm verilmesine sebep oldu.

Denizli Tugay Komutanlığı’nda meydana gelen vaka nedeni ile çok sayıda asker hastanelere sevk edilirken, Denizli Valiliği’nden olayla ilgili açıklama yapıldı.

Yapılan açıklama da “02.06.2018 tarihinde Denizli Tugay Komutanlığında; toplam 57 askerde gıda zehirlenmesi meydana gelmiştir. Bu askerlerin 5 tanesi sabah Denizli Devlet Hastanesine peyderpey gönderilmiş olup bu askerler zehirlenme olarak değerlendirilmemiştir. Akşam saat 19:00 da toplu olarak askerler Tugay revirine başvurmuştur. Askeriyenin araçları ile 17 tanesi Denizli Devlet Hastanesi’ne gönderilmiş, 6 tanesi taburcu edilmiş, 11 tanesi halen hastanede tedavi altındadır. Olay daha sonra 112’nin bilgisi olduktan sonra 3 asker Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne ve 3 askerde Servergazi Devlet Hastanesine gönderilmiştir. Daha sonra 6 asker daha Pamukkale Üniversitesi’ne sevk edildi. 23 asker şu anda Tugay revirinde tedavi altında olup gerekli görülenler sevk edilecektir. Askerlerimizin hayati tehlikeleri yoktur. Olayla ilgili İl Sağlık Müdürlüğümüzce gerekli işlemler başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Olayla ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.


Olayla ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.