enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5392
EURO
34,8728
ALTIN
2.432,00
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Denizli’de fırtına uyarıları devam ediyor

Meteoroloji’den Denizli için kuvvetli fırtına uyarısı geldi. Edinilen bilgiye göre fırtına yarın(Perşembe) günü öğleden sonra etkili olacak. Saatte 100 kilometreyi bulacak olan fırtına Cuma günü ilk saatlerde etkisini kaybedecek.

Denizli’de fırtına uyarıları devam ediyor
26.02.2020
A+
A-

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Denizli in kuvvetli fırtına uyarısı yaptı. Müdürlükten yapılan açıklamada “Denizli’de rüzgarın perşembe günü(27/02/2020 12:00 TSI) öğle saatlerinden cuma günü (28/02/2020 03:00 TSI) ilk saatlere kadar güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli fırtına (70-100 km/sa) şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Vatandaşlarımızın ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, soba ve doğalgaz zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmalarını rica ederiz” denildi.

METEOROLOJİDEN UYARI

Meteoroloji’nin geçtiği son dakika açıklaması şöyle: “Yarın güney ve güneybatı yönlerinden esecek olan rüzgarın; öğle saatlerinden itibaren Marmara’nın batısı ve Kuzey Ege kıyılarında fırtına(60-75 km/saat), Perşembe günü Marmara, Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun batısı ile Karadeniz’in iç ve yüksek kesimlerinde kuvvetli fırtına (70-100 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı zehirlenmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir”

AFAD’TAN UYARI!

Denizli’de 27 Şubat 2020 (Perşembe) kuvvetli rüzgar ögle saatlerinden Cuma günü saat (03:00)’e kadar 60-75km/saatte esmesi beklendiginden meydana gelebilecek çatı uçması, ağac ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı zehirlenmesi gibi dikkatli ve tedbirli olunmasi gerekmekte olduğu belirtildi.

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ’NDEN UYARI!

Meteroloji işleri genel müdürlüğünden alınan bilgi ve uyarılara göre Denizli’de rüzgarın Perşembe günü(27 Şubat 2020 12.00 TSI) öğle saatlerinden Cuma günü (28 Şubat 2020 03:00 TSI) ilk saatlere kadar güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli fırtına (70-100 km/sa) şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Vatandaşlarımızın ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, soba ve doğalgaz zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmalarını istendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.