enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3659
EURO
34,9545
ALTIN
2.325,09
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Denizli’de İsyan Büyüyor

Denizli’de İsyan Büyüyor
18.11.2017
A+
A-

Denizli’de park alanlarının yetersizliğinden dolayı araçların yaya kaldırımlarına park etmesi, halkın tepkisini çekiyor.

Denizli’de özellikle Çınar mevkiinde otopark yetersizliği nedeni ile araç sahipleri yaya kaldırımlarına araçlarını park ediyor. Yayalar kaldırımları kullanamamasından dolayı yolda yürümek zorunda kalıyor.

Denizlili Babadan Tepki Geldi

Sosyal medyada Denizli’deki bu sorunla ilgili bir tepki geldi. Ahmet B. isimli vatandaş bir fotoğraf paylaşarak;”Sizin yüzünüzden iki çocuğumla yolun ortasından yürüyorum. Haklısınız tabi, kaldırım sizin hakkınız!” diyerek tepkisini ortaya koydu. Babanın paylaşımına denetimlerin sık olmadığı ve cazai işlemlerin yapılmadığı yönünde yorumlar yapıldı.

Büyükşehir’den Hamle

Denizli Büyükşehir Belediyesi Denizli’deki park sorunu çözmek adına, Kınıklı’da Çamlık Kapalı Otoparkı inşaatını başlatmıştı.Otopark 700 araç kapasiteli olacak.

Bakan Özhaseki’den Açıklama Gelmişti

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu hamlesinde 8 gün sonra Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki yeni yönetmelikle;”Her daireye bir park yeri zorunluluğu getirilecek.;” Bodrumda gözükmemek kaydıyla kaç kat istenirse, emsalden sayılmamak üzere otopark yapılabilecek. Bahçe alanlarında, komşu ile birlikte çalışıp ortak otoparkta yapabilecekler. Bir başka sorun vatandaşın çarşı içerisinde bir evi kalmış ve bunu otoparka çevirmek istiyor. Bu artık serbest yıksın ve otopark yapsın. Artık belediyeden plan tadilatı gibi konularla uğraşmayacaklar.” diye bir açıklama yapmıştı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.