enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5286
EURO
34,9326
ALTIN
2.438,75
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Denizli’de Kadınlar Günü Etkinlikleri 8 Gün Sürecek

Denizli’de Kadınlar Günü Etkinlikleri 8 Gün Sürecek
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sivil toplum kuruluşlarının kadın temsilcileriyle bir araya geldi. Programda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerinin 8 gün süreceği açıklandı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kent genelinde yer alan sivil toplum kuruluşlarının kadın temsilcileriyle bir araya geldi. Kent Konseyi Kadın Meclisinin Çamlık’ta düzenlediği programa, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, STK’ların kadın temsilcileri ve ünlü sanatçı Bedia Akartürk katıldı.

 

08 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Mart ayında 8 gün boyunca etkinlikler düzenleyeceklerini ifade eden Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen “Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak her gün farklı bir etkinliğimiz var. 07 Mart Perşembe günü saat 14.00’de sanatçımız Bedia Akartürk Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde bizlerle olacak. Etkinliklerimize tüm kadınlarımız davetlidir” diye konuştu.

 

“Benim Mahallem projesi çığ gibi büyüyor”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, ortak paydalarının Denizli olduğunu belirterek, “Kendi hayatlarınızdan fedakarlık yaparak, başkalarının mutluluğu ve huzuru için mücadele ediyorsunuz. Bu özünüzden geliyor. Bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman hanım kardeşlerimizin olmaya gayret gösteriyoruz” dedi. Kent Konseyi’nin sürdürdüğü Benim Mahallem projesini anlatan Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Projemiz çığ gibi büyüyor. Hanımlar özellikle bu konuda çok hassas, ikamet ettikleri mahallenin her şeyini biliyorlar. Sizlerin de bu konuda katkılarınızı bekliyoruz.”

 

“Birlikte gayret edelim”

 

Kadınların olmadığı bir dünyayı zindana benzeten Başkan Zolan, “Kadınlar bizim anamız, eşimiz, kardeşimiz, kızımızdır. Kadınları daha iyi noktaya getirmek için sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte gayret edelim. İnşallah yarınımız bugünden daha güzel olacak. Eğer birlik beraberlik içinde olursak daha iyiye, daha güzele hep beraber gideceğiz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.