enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4929
EURO
34,9499
ALTIN
2.435,29
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Denizli’de Oto Galericilere Boşalt Emri

Denizli’de Oto Galericilere Boşalt Emri
01.03.2018
A+
A-

Denizli 2. el oto ticareti yapan oto galericilerine meskun mahal dışına çıkmaları için Pamukkale ve Merkezefendi belediyesi tarafından yazılı tebliğ yapılmaya başlandı. Son tarih 31 Mart 2018 ve yasal işlem yapılacak.

Denizli de faaliyet gösteren birçok 2.el oto alım satım işi yapan oto galericileri için beklenen tebliğ çıktı. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan uyarılardan sonra  Pamukkale Belediyesi kendi sınırları içinde yer alan oto galerilerine tebliğ göndermeye başladı. 2.el oto ticareti yapan galericiler 31 mart 2018 tarihine kadar  iş yerlerini boşaltması istendi. Boşaltmayanların ruhsatları iptal edilecek ve cezai işlem uygulanacak.

”Aksamalar olabilir ama çözeceğiz”

Oto Galericiler Kooperatif Başkanı Necip İrdem ise  konu hakkında sıkıntı olmadığını, üye galerici esnafın olumlu yaklaştığını, Sarayköy yolu üzerinde tamamlanan  oto galeri sitesinin tamamlandığını ve hizmete hazır olduğunu, üye esnafın da kısa sürede taşınacağını söyledi. Başkan İrdem, konu hakkında fazla sorun yaşanacağını tahmin etmiyorum, seviyeli ve hızlı bir geçiş dönemi yaşayacağız, belki aksamalar olabilir ama kısa  sürede bunu da çözeceğiz dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.