enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5775
EURO
34,7903
ALTIN
2.501,90
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Denizli’de Yeni Dolandırıcılık Çetesi Türedi

Denizli’de Yeni Dolandırıcılık Çetesi Türedi
30.03.2018
A+
A-

Denizli’de yeni bir dolandırıcılık yöntemi duyanları şok etti.

 Pamukkalehaber’in haberine göre; Denizli’deki yaşlıları hedef alan dolandırıcılar,kendilerine seçtikleri kişiyi su arıtma cihazı satma bahanesiyle kandırıp senet imzalatıyorlar. Su arıtma cihazının yanında da saat hediye ediyorlar. Yaşlıları hedef alan dolandırıcılar, su arıtma cihazını 120 TL diye ve yanında saat hediye diyerek yaşlıları dolandırmaya devam ediyor.

1600 TL senet bırakıyorlar

120 TL diyerek sattıkları bu cihazla birlikte 1600 TL değerinde senet ile bırakıp gidiyorlar. Yaşlı vatandaşlarımızda bu durumun farkında olmuyor.Hiç bir markası olmayan su arıtma cihazı ve seneti bırakıp gidiyorlar. Denizli’nin farklı mahallelerinde yaşlıları dolandırmaya devam ediyor. Mağdur yaşlıların evlatları da soluğu Emniyette alıyor.Emniyette aynı şekilde gelen bir çok kişi olduğunu söylüyor.Mağdur H.D. nin oğlu A.D. vatandaşlarımızında aynı şekilde dolandırılmasını istemiyor.Mağdur H.D. nin oğlu A.D. “Her ne olursa olsun, vatandaşlarımız böyle bir durumla karşılarsa evet demesinler. Hiç bir şekilde herhangi bir ürün alıp imzalamasınlar. Bizim başımıza geldi, başkaları daha dikkatli olsun. Anne ve babalarınızı bu konuda uyarın.Bu tuzağa vatandaşlarımızda düşmemesi için bilgilensinler istiyorum” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.