enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5439
EURO
34,8924
ALTIN
2.434,25
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
29°C

Denizli’deki Feci Cinayetin Katil Zanlısı Yakalandı

Denizli’deki Feci Cinayetin Katil Zanlısı Yakalandı
20.03.2018
A+
A-

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bulunan kadın cesedinin boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Talihsiz kadının üzerinden arabayla geçerek bacaklarını ezmişlerdi. Cinayetin katil zanlısı jandarma tarafından yakalandı.

Denizli’de dün akşam saatlerinde Pamukkale ilçesi Pamukkale Mahallesi Kocaarık mevkiindeki bir tarla yolunda işçiler tarafından, bir kadın cesedi bulundu. Durumun jandarmaya haber verilmesi ile olay yerine gelen jandarma ekipleri, cesedin Kırgızistan uyruklu 26 yaşındaki Yryskul Zheenbek Kyzy’e ait olduğunu belirledi. Boğularak öldürüldüğü belirlenen Kyzy’nin, bacaklarının üzerinden otomobille geçildiği de tespit edilirken, bölgede yapılan aramada, Kyzy’e ait olduğu belirlenen pasaport ve cep telefonu da bulundu. Savcının incelemelerinin ardından ceset, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Gözaltına alındı

Yapılan inceleme ve araştırmalar sonucu feci cinayeti işleyen kişinin 30 yaşlarında Denizli’de kasap olarak iş yapan B.Ü. olduğunu tespit eden Jandarma Ekipleri yaptıkları operasyon ile B.Ü.’yü gözaltına aldı. İfadesini almak üzere gözaltına alınan B.Ü.’nün cinayeti detayları ile itiraf ettiği iddialar arasında yerini aldı. Jandarmanın işlemleri tamamlamasından sonra B.Ü.’yü Adliyeye sevk edeceği öğrenildi.

kaynak:meriçulukuş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.