enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3319
EURO
35,1199
ALTIN
2.301,65
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Denizlili Bürokrata Önemli Görev

Denizlili Bürokrata Önemli Görev
10.05.2018
A+
A-

Denizlili bürokrat Saim İlçioğlu Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanlığına getirildi. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin İlçioğlu’nu makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Denizlili bürokrat Saim İlçioğlu Başbakan Binali Yıldırım’ın Ulaştırma Bakanlığı yaptığı dönemden bu yana danışmanlık görevi yürütüyordu. Başbakanlık Tanıtım Focu Genel Sekreterlği ve Karayolları Düzenleme Genel Müdürlüğü görevi yapan İlçioğlu, bürokrasinin önemli mevkilerinden Başbakanlık Teftif Kurulu Başkanlığı’na getirildi.

Tin, Makamında Ziyaret Etti

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin İlçioğlu’nu makamında ziyaret ederek tebrik etti. Ziyaretin ardından sosyal medyada bir fotoğraf paylaşan Tin,”Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanı olarak atanan değerli hemşehrimiz, kıymetli dostum Saim İlcioğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi paylaştık. Üstlendiği bu önemli vazifesinde üstün başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcısı olsun.”dedi.

Saim İlçioğlu Kimdir?

23 Eylül 1963 yılında Denizli Çal da doğdu.Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Muhasebe ve Finansman Bölümü mezunudur.Özel sektörde çeşitli idare amirlikleri görevinde bulundu.

İçişleri Bakanlığı Kontrolör- Kontrolör Kurulu Başkan Yardımcılığı, Başbakanlık Denizcilik Müsteşarlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı Müfettiş görevlerini yürüttükten sonra 2010 yılında Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığına Müşavir olarak atandı.Tüvasaş ve Tülomsaş Yönetim Kurulu üyeliklerinde bulundu.2004-2014 yılları arasında Ulaştırma Bakanlığı Bakan Danışmanı,2014-2015 yılları arasında Ekonomi Bakanlığı Bakan Danışmanı, görevlerini yürüttü.

Karayolu Düzenleme Genel Müdürü görevini yürüten Saim İLÇİOĞLU aynı zamanda; Başbakanlık Tanıtma Fonu Genel Sekreteri, Başbakanlık Küçükleri Muzır Neşriyattan Koruma Kurulu Başkanı, Ptt Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de yürüttü. İlçioğlu son olarak Başbakanlık Teftif Kurulu Başkanlığı’na getirildi.Evli ve 2 çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.