enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Denizlili İş Adamları Otizm İçin Koştu

Denizlili İş Adamları Otizm İçin Koştu
05.03.2018
A+
A-

Denizli Otizm Derneği üyeleri ve gönüllüler farkındalık yaratmak için Runatolia Maratonu’na koştular. İyilik peşinde koşanlar arasından Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği (DESİAD) üyeleri de vardı.

İlk kez iyilik koşusuna katılan DESİAD üyesi işadamları, otizm farkındalığını artırmak için uluslararası Runatolia Maratonu’nda Denizli Otizm Derneği (DOD) ile birlikte koştular. Ülkemizdeki otizmli sayısının her geçen gün arttığını belirten işadamları, bu alanda yaşanan sorunların çözümünün bir parçası olmak için DOD ile birlikte koştuklarını ifade ettiler. Maraton sırasında giyilen tişörtler de Ekpen Tekstil tarafından tasarlandı ve hazırlandı.

Denizli’deki otizmli çocuklara destek 

DESİAD’dan koşuya katılanlar arasında Okan Konyalıoğlu, Sedat Erikoğlu, Ahmet Yavuzçehre, İsa Dal, Salih Demiren, Mehmet Barış Kılınç, Ramazan Yılmaz, Mehmet Cillov, Şule Yılmaz ve Şükrü Çarkıt yer aldı. DOD’un diğer koşucuları arasında Hamdi Özdemir, Vildan Çaputçu, Onur Kalak, Yener Çelik, Aysu Kumral, Can Bozdemir, Kamil Alparslan, Leman Demireren, Sezin Çarkıt, Yiğit Çarkıt, Kadriye Yurdunkulu, Şevval Yurdunkulu, Şeyma Yavuz, Burcu Bilik ve Zeynep Yamacı vardı.

 

Adımlar otizm için

Aile ve çocuk odaklı etkinlikler yapan bir dernek olduklarını belirten DOD Başkanı Dudu Karaman Dinç, şunları söyledi: ‘’Bütün dünyada iyilik koşuları çok yaygın. Bizim ülkemizde ise yeni yeni yaygınlaşmaya başlıyor. Otizm farkındalığı yaratmak, bu yolculuğumuzdaki yol arkadaşlarımızın sayısını artırmak ve derneğimize kaynak yaratmak için koştuk. Elde ettiğimiz kaynağı da Denizlimizde yaşayan otizmli çocuklarımız için harcayacağız. Şehrimizin tanınmış işadamları da bu koşumuzda bize destek verdiler. Üşenmeyip Antalya’ya kadar geldiler. Başta DEİSAD Başkanı Okan Konyalıoğlu olmak üzere tüm işadamlarına, bizim için koşan bütün gönüllülere ve bağışlarıyla koşuculara destek veren herkese çok teşekür ediyoruz.’’

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.