enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3635
EURO
34,9543
ALTIN
2.325,43
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Denizlililer Yöresel Pazarla Buluşacak

Denizlililer Yöresel Pazarla Buluşacak
06.12.2017
A+
A-

Denizli’de İl İl Organik – Yöresel Pazar kuruluyor. Merkezefendi Belediyesi Servergazi kapalı Pazar yerinde kurulacak Organik – Yöresel Pazar Denizlilileri Trabzon süt ürünlerinden İzmit pişmaniyesine, Kayseri pastırmasından giresun fındık ezmesine kadar 50 farklı yöreden ürünleri Denizlililerle buluşturacak.

7 Aralık saat 13.00’da açılacak olan Organik – Yöresel Pazar 12 Aralık Salı gününe kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. Sabah saat 10’dan akşam 10’a kadar kapıları açık olacak Organik – Yöresel Pazarda sergilenecek ürünler yörelerinden getiriliyor. Stantlarda tadım yapılabileceğini ifade eden organizatörlerden Birol Karataş “Organik – Yöresel Pazarımıza bir noktadan giriş yaptığınızda ürünlerimizi alsanız da almasanız da tadım yapabileceksiniz. Herkesi bu anlamda Organik – Yöresel Pazarımızı görmeye davet ediyorum” dedi.

DEV BİR KONSPET YARATTIK

Fiesta Organizasyon olarak pek çok ilde buna benzer organizasyonlar gerçekleştirdiklerini ifade eden organizatör Kadir Enyüce ise “bugüne kadar pek çok etkinlik yaptık. Ama Denizli’mizde çok az faaliyette bulunduğumuzu farkettik. Bu sebeple dev bir konspet yaratarak Denizli’de ilk defa bu kadar kapsamlı bir Organik – Yöresel Pazar kuruyoruz. Binlerce Denizlili’ye TV, bilbord ve el ilanları ile ziyaret etmeleri için çağrı yaptık. Buradan siz değerli basın mensupları aracılığı ile de tekrar dile getiriyorum. Herkesi yarın 13.00’da gerçekleştireceğimiz açılışımıza ve takip eden günlerde Organik – Yöresel Pazar’ımızı ziyaret etmeye bekliyoruz” dedi.

Basın açıklamasını aşağıdaki Egeyön TV youtube kanalından izleyebilirsiniz!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.