enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3143
EURO
35,1060
ALTIN
2.290,78
BIST
9.057,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Denizlililerden kavşak düzenlemesine tam not

Denizlililerden kavşak düzenlemesine tam not
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kentin kanayan yarası haline gelen, Dumlupınar ve Lise caddelerinin kesişimindeki trafik sorununu çözmesi vatandaşlardan tam not aldı. Bölgedeki trafik çilesinin sona erdiğini belirterek korna sesinden ve trafik çilesinden kurtulduklarını ifade eden vatandaşlar düzenleme için Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti.

 Denizli’nin en yoğun kullanılan güzergahlarından biri olan, küçük bir trafik yoğunluğunda dahi hemen kilitlenen Dumlupınar ve Lise Caddesi’nin kesişim noktasındaki kavşakta yapılan düzenlemeye vatandaşlar tam not verdi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin Çıtır Kavşağı olarak tabir edilen bölgede yaptığı düzenleme özellikle bölge esnafı tarafından takdir edilirken, geçmişte yaşanan trafik çilesinden eser kalmadı. Fırka Bahçesi olarak anılan 2661 metrekarelik alanın Milli Savunma Bakanlığı tarafından Denizli Büyükşehir Belediyesine bedelsiz devredilmesiyle başlatılan projede bölge konforlu, güvenli ve seri bir trafik akışına sahip oldu.

“Her şey Denizlimiz için”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ulaşımı rahatlatmak için şehrin dört bir yanında gerçekleştirdikleri her bir yatırımın amacına ulaştığına dikkat çekti. Başkan Osman Zolan, “Bu bölgemizde gerçekleştirdiğimiz projeyle, mahalle sakinlerimizi, esnafımızı ve bu yolu kullanan hemşehrilerimizi kangren haline gelmiş trafik çilesinden kurtardık. Bölge trafiği daha akıcı, güvenli ve konforlu bir hale geldi. Projemizin gerçekleşmesine katkı sağlayan Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Her şey Denizlimiz için” dedi.

Vatandaş ne diyor?

Çıtır Kavşağı olarak anılan bölgede yapılan çalışmalar hakkında vatandaşların görüşleri şöyle:

Turgut Erdoğan (49): Hükümetimizin, Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çalışmalardan memnunum. Önceden burası sıkıntılıydı, şimdi Allah’a çok şükür her şey rahat. Allah razı olsun, Hükümetimizden, Belediyemizden yapılan çalışmalardan çok memnunuz.

Ahmet Beceren (36) : Geçtiğimiz yıl ramazan ayında bu yollar çekilmezdi. Korna sesleri ve olaylar bitmiyordu. Bu sene ramazan ayında korna sesi bile duymadım. Harika oldu, kötü diyebileceğim bir şey yok. Belediyemiz güzel çalışıyor, yaptıkları işleri kötülemek olmaz.

Mevlüt Ardıç (29): Doğma büyüme buralıyım, yıllardır süregelen değişimlerin farkındayım. Bu kavşağın buraya yapılması çok iyi oldu. Eskiden burada çok yoğun trafik sıkışması oluyordu. Şu an kavşağın durumu belli, trafik konusunda Denizli’ye yakışır hizmetler yapılıyor. Malum köprülü kavşaklar, yollar yapılıyor. Trafik daha da rahatladı.

Hasan Aygören (80): Çok güzel oldu, mahallemize, Denizlimize yakıştı. Önceden trafik sorunu çoktu, tıkanıyordu. Şimdi rahatça insanlar geçebiliyor. Daha güzel, daha iyi oldu.  Emek veren herkese çok teşekkür ederim.

Cumhur Tombalak (33) : Yeni kavşak düzenlemesi yapılınca eskinin kötü olduğunu anladık. Hiç trafik tıkanmıyor, korna sesi duymuyoruz. Sabah ve akşam saatlerinde trafik çok yoğun oluyordu. Korna sesleri ve kazalar oluyordu.  Yapılan köprülü kavşaklar, yollar çok iyi Denizli’nin trafiği baya rahatladı.

Şükrü Gökerman (58) : Burası çok güzel oldu açık ve net olarak söyleyeyim. Fırka Bahçesi geri çekilince, meydan genişleyince trafik sorunu çözüldü. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.